miércoles, 4 de febrero de 2009

LA HERENCIA RECIBIDA DE GENT D'ESQUERRES

Gent d’Esquerres antes de lanzarse a tumba abierta a realizar una crítica mendaz de la gestión de los actuales gobernantes del Ayuntamiento (PP+AIGUA), debía valorar cual fue la herencia que les dejó.


Como puede apreciarse, la herencia recibida de Gent d’Esquerres ha sido nefasta para las arcas municipales. Ha habido que acudir al crédito para hacer frente a sus “pufos” y encima en época de crisis y recesión económica. Total, que se ha de afrontar el pago de 2.350.211,25 euros, de los que en 2009 hay que pagar 359.966,36 euros entre amortización del capital e intereses.

El crédito 5 fue necesario obtenerlo ya que había que pagar una deuda a la Diputación por la mala gestión del Sr. Más, que perdió un contencioso con los vecinos como consecuencia de las obras de la travesía.

El crédito 6 ha sido para pagar una parcela de zona verde que el Sr. Más se negó a comprar (como era obligatorio) y al final ha habido que pagar el justiprecio más los intereses correspondientes.

Cuando os hablen de los buenos que han sido en su gestión, ahí tenéis varias muestras de ella. Gobernando durante los mejores 8 años económicos de la historia de España no realizaron prácticamente amortizaciones de los créditos que pidieron y acudieron a la refinanciación de los créditos (cosa inexplicable).

Ahora son el PP+AIGUA quienes tienen que arreglar el roto que dejaron. Pero no preocuparos, todo se conseguirá, con sacrificios, pero se conseguirá.

56 comentarios:

Anónimo dijo...

Os felicito, estoy muy contenta de que os hayais decidido a comunicaros con el pueblo de Monserrat por medio de internet. Hasta ahora nada más que se podían leer opiniones de la gente de izquierdas, por sierto opiniones muy sectarias y que para ellos no se admiten sus errores. Son infalibles.
Os lo repito y a partir de ahora tendreis en mi una fiel lectora.

Eliana Bejarano

Anónimo dijo...

si el pp de montserrat ha sido capaz de hacer funcionar esta cosa de internet, no comprendo commo con el dinero del pueblo no ha sabido aun hacer funcionar la web del Atyuntamiento, antes si funcionaba, acsao el responsable politioco de nuevas tecnologias nno le sale de los cojones que se pueda entrar en la web municipal, claro como quien manda es el.

Anónimo dijo...

Aquest article exposa de com la vanitat personal duta a l’arena política viola el principi fonamental en l’ètica política de “El be comú sobre l’interés personal”

Tots saben un poc de la història del nou col·legi de Montserrat. Una història enterbolida per els interessos partidistes durant l’anterior legislatura. Per tots és sabut que l’ajuntament té des de l’any 2006 un terreny sense cap cost per al poble, entre l’Agroix, el IES i el polígon industrial, destinat i cedit a la Conselleria amb acord plenari per l’anterior executiu per a construir el nou col·legi de primària.

Tots recordarem que aquest tema fou llenya de la disputa partidista de AIGUA contra GE. Recordem que aquests últims feien flama per qualsevol assumpte en tall de tindre resó mediàtic. Les seues reiterades denuncies front a Conselleria i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (C.H.X) han fet que estos no estimen aquest solar de l’Agroix fins que es fagen tots “els estudis pertinents”. Qual cosa no passà amb el IES, que ahí està sense cap problema, els edificis colindants a l’Agroix o el nou PAI de Buscaita. El arguments són com a poc surrealistes, estupids i incomprensibles per persones que tinguen el mínim de seny.

Davant les denuncies “d’inundabilitat” del solar fetes per AIGUA front a la Conselleria, aquesta paralitzà l’expedient fins que la C.H.X no donara el vistiplau. Aquesta última, després del revol, tampoc va a dir que SI sense papers firmats per els ingeniers. Total, que alçada la llebre ningú volia mullar-se. Si a més a més avui en dia afegim que el nou equip de govern no vol que siga allí el nou col·legi per allò que dèiem de la vanitat. ¿Com van a desdiures ?... Això comporta que no finquen masses ganes per que resolga positivament la C.H.X i estàn demorant durant any i mig els estudis o converses amb esta.

Segons una reunió amb el President de la C.H.X , els tècnics en la matèria i una representació política dels grups municipals, es va quedar ben clar per part del la C.H.X que, si s’amplien els passos del barranc de l’Agroix, l’estudi d’inundabilitat serà favorable i l’informe de la C.H.X admetrà la construcció de la nostra escola de primària. Desprès d'aquesta reunió es va acordar per unanimitat dels grups municipals que en les obres del Pla Provincial subvencionades per la Diputació s'inclouria l'obra d'ampliació d'aquestos passos, i així consta en el projecte, aprovat amb dotació econòmica de la Diputació i adjudicat des de fa 7 mesos i a l’espera a data d’avui que l’Ajuntament ordene l'execució de les obres esmentades.

L’última noticia que tenim d’este més, és que volen anular esta adjudicació i intentar canviar la subvenció per a un altra cosa.

Si tan segurs estan de que l’Agroix es perillós i pot produir inundacions per que no fan l’obra per protegir l’Institut i tot el nou PAI de vivendes de Buscaita ?. És realment vergonyos la mentida i la manipulació sobre la població de Montserrat. Fiquen per davant del futur econòmic i educatiu del nostre poble la seua vanitat. Una vanitat sense mesura que no ducta en mentir i malgastar en tall de no admetre el seus errors del passat.

Parlaven de la “inundabilitat” i fan un col·legi provisional per a 3 anys en la zona més baixa de l’Agroix que damunt replega les aigües de la serra i de tot el poble. Que tenia que haber fet l’oposició de GE ? denunciar-ho a la C.H.X i a la Conselleria per a que enguany no pogueren haver començat el curs escolar, al igual que feu el Sr. Joan Garcia Perales quant estava a l’oposició ?. Les persones que composen GE poden tindre defectes però la vanitat i l’interès partidista que perjudica al poble no ho te, d’això poden estar segurs. A més GE entén que la possibilitat remota de “inundabilitat” no suposa ningun perill, en un lloc o en altre, i no sobrepassaria un pam d’aigua en el pitjor dels casos. No fa falta se ingenier de camins per constatar aquest fet, podem remuntar-se a l’historia hidrogràfica de Montserrat o observar com el polígon y la carretera estan més baix que el solar en disputa i suposa, per les lleis de la física, que la làmina d’aigua rebosaria cap a Montroi sense produir estancaments.

També hem sentit últimament, ara quant l’argument de inundabilitat perd força, que el solar està al costat del polígon de Montserrat i que no es “sol adient educatiu”. Aquest argument encara es més estupid que l’anterior. Ens preguntem si es que en el sol industrial creixen argelagues i en els sols educatius creixen margarides ?. Si esta lindant al nostre polígon quin problema hi ha ? tenim un polígon que te algun perill ?. Les ordenances del polígon de Montserrat ho diuen ben clar.


“si s’amplien els passos del barranc de l’Agroix, l’estudi d’inundabilitat serà favorable i l’informe de la C.H.X admetrà la construcció de la nostra escola de primària.”
A més es pot argumentar al seu favor que esta més aprop de nucli dens de població, no hi cap problema de transit, esta junt a l’IES amb les avantatges que te amb famílies de varis fills, prop del Poliesportiu i de les futures Instal·lacions Esportives de Buscaita segons el nou PGOU i dins d’una gran Zona Verda. En contra de l’altre sol argumentaríem el perill de creuar la carretera de Toris i l’existència d’una línea de mitja tensió que hi ha que soterrar per baix del solar amb alteracions electromagnètiques constants.

El tema està ven clar. Ja fa temps que hi han infografíes del nou col·legi en el solar de la cooperativa, abans inclús, de que aquest fora contractat per l’Ajuntament. Esta clara la voluntat: “El col·legi en qualsevol lloc menys en l'Agroix”. Seria més honest dir que “no volem que el col·legi és faça en l’Agroix per que no ens agrada”. Llavors davant un argument subjectiu el debat estaria tancat ja que per a gustos els colors.

Si fora només una qüestió de gustos no hi hauria cap problema i seria inqüestionable a no ser pels euros que suposa una solució o altra. Euros que paguem tots viguen de l’Ajuntament directament, de la Conselleria o de l’Estat.

Abans de entrar a analitzar aquest punt hi ha que dir que el solar davant de la cooperativa ha sigut cedit per els propietaris a l’Ajuntament a canvi d’un aprofitament urbà en zona nova programada coneguda per LLAR JOVE que pertany al nou PGOU que encara no ha sigut aprovat per Conselleria, no és sap quant serà i molt menys quant serà desenvolupada davant la crisi Inmobiliaria que patim. Açò suposa que si els propietaris no tenen aquest aprofitament abans de 3 anys poden reclamar la indemnització econòmica corresponent. Aixó vol dir que l’ajuntament tindrà que pagar-ho amb un cost de més de 1.000.000€ per una indemnització d’un solar de aproximadament 16.000m2 a una cost de 60€/m2 com a mínim. A la fi, encara que intenten maquillar-ho de una forma o altra, es una “compra” d’un sol per més de 1.000.000€ quant ja és disposa d’un sol gratuït per a tal fi.

El concejal d’AIGUA ens recrimina que mirem “la peseta” per a qüestions educatives. Hi ha que dir-li que, Sí senyor Garcia Perales, clar que mirem la “peseta” . Per a qüestions educatives i per a qualsevol inversió o despesa que és faça al nostre poble. El optimitzar el escasos recursos que tenim no vol dir escatimar en la qualitat dels serveis, sinó en cercar l’eficiència i l’excel·lència en la gestió municipal. El recursos son els que son i és en l’aprofitament d’aquestos a on es veu qui es bon gestor i qui no ho és. A nosaltres ens importa el futur de Montserrat a d’altres pareix que sols els importe com mantindre la seua vanitat coste el que coste.

Ara fem un xicotet recompte del que suposa una solució o altra. D’entrada fem responsable de que no estiga ja en marxa el col·legi a l’Agroix a AIGUA per acció i al PP per omissió, per tots el entrebancs partidistes que ha dut endavant jugant amb el futur educatiu del nostre poble. Açò ha suposat tindre que crear un col·legi provisional de “luxe” a colp de talonari per acallar les crítiques, encara que es podia haver fer una solució més racional i econòmica.

Aportació de Conselleria al col·legi provisional de 780.000€ per a la instal·lació dels barracons.

Aportació de l’Ajuntament de Montserrat al col·legi provisional de 320.000€.

Adquisició per part de l’Ajuntament del solar al costat de la cooperativa per indemnització de més de 1.000.000€.

Acondicionament del solar i soterrament de la línea de mitja tensió agafats del Pla Estatal d’Inversió Local de més de 540.000€ ( 60% aprox. del que ens correspon i que no podrem aprofitar per altra inversió, sabent que el col·legi es pot fer sense cost a l’Agroix ), a més suposen que hi ha un cost afegit per soterrar la línea de mitja tensió que volen que ho pague els propietaris abans de desenvolupar els PAIS corresponents. Surrealista.


TOTAL: Una despesa de més de 2.500.000€ dels diners dels contribuents abans de començar la construcció del nou col·legi i un retràs de 3 anys. Això es diu “una gestió exemplar”.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

BUFAS DE PATO
En relació amb I'escnt remés per la Direceió General de Salut Pública de la Consellena de Sanitat en data 17 de novembre de 2008, amb número d'eixida de la Consellena 57602140 i referencia DGSP/AElSVCEJFG/CMlar, se li comunica el següent:

1. L'arena que hi ha a la zona lúdica és arena morterenca, tipus habilualment col iocat en pares i zones verdes en els lIocs d'accés als usuaris i d'esplai deis xiquets. Procedix de les canteres de la zona i, per al cas concret, es tracta d'una arena neta que ha segut posada en el 1I0c directament de la cantera, és a dir, sense haver rebut cap altre üs.

2. La zona lúdica es neteja freqüentrnent pels serveis encarregats del manteniment i de la neteja de I'escola.

3. No hi ha constancia de que s'haguen produil incidents relacionals amb la zona lúdica relatius a infeceions o malallies que puguen haver patit els xiquets. Tampoc consta cap denuncia formulada respecte a la possible relació entre malalties patides pels xiquets i la zona lúdica.

Per tant, enlenem que des de I'Ajuntament es posen els miljans necessaris per manlenir en ben estat les zones lúdiques de I'escola i, fins la data, no ha tingut entrada cap denúncia en la qual es presumisca relació entre les malalties que puguen patir els xiquets i I'estal de les zones
esmentades.
El que s'exposa en el present escril, s'entén que es fa sense pe~udici de queo bé la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat o bé el departamenl corresponent de la Conselleria d'Educaci6, dins I'ambit de les seues competéncies, puga optar per realilzar les analitiques per tal d'avaluar les condicions sanitaries de I'arena de les zones lúdiques.

Anónimo dijo...

"SR" Joan garcia Diga la verdad sobre el sueldo que tiene usted por ser teniente alcalde
al igual que sus compañeros del PP, Antonio campos oliva y miguel moreno.Que no son 800€ como dice usted si no 1600€. No mienta tanto que tarde o pronto se le asomara el plumero.

Anónimo dijo...

hola

Anónimo dijo...

Per favor, ja que el moderador del blog no diu res. M'agradaria dir-vos que els comentaris que es fan tingueren que vore amb l'article, especialment quan son llargs.EL contingut de l'article es molt serios i aci hi han comentaris de més d'una fulla de gran, de tots els bandos politics, que no dic que siguen mentires ni veritats, però no tenen que vore res o al menys directament amb l'article. Això soles fa que impedir un correcte seguiment dels articles i dels comentaris.

Anónimo dijo...

hay que ser sirvengüenzas, para que despues de 8 años de mandato sin pegar ni golpe en lo referente al colegio, se atrevan en este momento a decir que el colegio es posible en el solar de l´agroix, cuando todo el pueblo sabe, que todavia la confederacion hidrografica del jucar no ha emitido informe favorable al respecto, ni antes en los tiempos de los rojos ni ahora en los del pp.
Por lo que quiero decir que sois unos manipuladores y unos malversadores de la verdad

Anónimo dijo...

VIVA LA ALCADESA

Anónimo dijo...

la gente de izquierdas es una rabiosa que no sabe perder ni ganar, asi que sientendolo mucho por vosotros, aun os queda por lo menos tres añitos.
bicarbonato, almax y omeprazol y sobre todo mucha agua.

Anónimo dijo...

Per favor, publiqueu una entrada contant la versión del pp sobre la història de l'escola. Així podrem debatir sobre lo que es parla en aquest article que no te res a vore sobre l'escola i també diu coses molt serioses. A mi particularment m'interesa vore que hi ha que dir sobre l'escola i també sobre lo que es parla en aquest article. Si no voleu escriure una entrada per falta de temps podeu donar la vostra rèplica u opinió a la entrada que hi ha en la web de GE, que te un article molt llarg i amb mapes, cifres i demés. Aci teniu el enllaç.

http://www.gentdesquerres.org/index.php?option=com_content&task=view&id=280&Itemid=1

Anónimo dijo...

Un administrador del blog ha eliminado esta entrada.
5 de febrero de 2009 16:29

ASI DEMOSTRAIS VUESTRO TALANTE DEMOCRATICO

Anónimo dijo...

al administrador del blog le debo decir que falta la esbastica en la pagina, por este ramillete de actitudes de su parte

Anónimo dijo...

No sé sí este el lugar de hacerles llegar mí SINCERA FELICITACIÓN, podrían poner un apartado aparte en el que se nos permitiera enviar sugerencias o felicitaciones. Realmente han tenido una idea brillante con este bloc, pocas localides en nuestra Comunidad tienen página web del Partido Popular, me resultan muy interesantes los artículos que escriben y nos permiten expresarnos democráticamente, he visto como escriben de diferentes partidos políticos, unos están de acuerdo con los artículos y otros no. Verdaderamente están haciendo una misión imponente Srs. del Partido Popular, voy en ocasiones en verano.No duden en que sí contínúan por este camino me empadronaré para poder darles mí voto, pues creo que Uds lo merecen, y en Valencia capital un voto no se nota en cambio sí lo notarán Uds. ENHORABUENA A TODO EL PARTIDO POPULAR DE MONTSERRAT POR ESTA IDEA Y ESPECIALMENTE A LA PERSONA QUE TIENE ENCOMENDADO GESTIONAR Y HACER POSIBLE ESTE GRAN PROYECTO "ESTE BLOC" PUES LE PUEDO DECIR QUE DESDE QUE LO ABRIERON LO MIRO CON GRAN INTERÉS Y AMENIZA MIS DÍAS, GRACIAS POR ELLO. ÁNIMO, ESTOY CON UDS.

Anónimo dijo...

Per a que escriurer si elimineu lo que no es agrada, clar que per eixo heu eliminat la prensa escrita que no controleu, en la web borreu les entrades que no es interesa. Cregueu que eixina sou creibles.
Teniu la mateixa credibilitat que vostre PP a nivell nacional..... tot plenet de chorisos.

Anónimo dijo...

Uste nos ha llamado chorizos y no por eso se va a eliminar su comentario.
Solo se ha eliminado los de un personaje nefastamente popular en el pueblo que se cree el paladín de la legalidad. Su contumacia desde luego no será consentida en este blog. Si lo desea puede emplear el sitio web de Gent d'Esquerres. Este no.
Saludos,

El Aministrador del Blog

Anónimo dijo...

cómo podéis ser tan sinverguenzas los que escriben calumniando y enjuriando en la página web de gent d´esquerres, sin ningún tipo de documentación. Creo que aunque se esté trabajando e intentando llevar al pueblo de Montserrat al lugar óptimo donde le toca, esta gentuza seguirá criticando, pues no sabe hacer otra cosa....

Anónimo dijo...

Señores de Gent d´esquerres de montserrat, han asumido Vds la derrota electoral, parece que no, han estado gobernando durante 8 años de bonanza económica, con un descontrol impresionante, respecto a los gastos en varios departamentos que se realizaban, sin realizar un seguimiento de los mismos, idolatrando a personas que se han marchado, pero se va a empezar a saber todo lo acontecido en sus días, ya que les ha pasado lo mismo que a Vds, no han asumido el nuevo equipo de gobierno que ganó las elecciones democráticamente.
Animo Laura, al final a cada uno le pone la vida en su sitio, se les va a ver el plumero a estas cloacas de alcantarilla, que no sabe más que criticar, y no sabe realizar una oposición productiva, igula que a nivel nacional, que nos encontramos en una gran recesión, y no se dedican nada más que a criticar al PP.

Anónimo dijo...

Hola

No se com podeu dir que des de gent d'esquerres o es fa una oposició productiva per el tema de l'escola. Jo crec que criticar unes compres de terrenys millonaries per a l'escola, quan no fa falta, es productiu. I a banda de dir-ho al plenari, el detallen en el butlleti informatiu i en la plana web molt clarament, crec que l'article ocupa més de dos fulles, amb mapes, dades, números i decisions d'organismes com la CHX. Tot molt claret i facilement revatible si es mentira. Per lo que no entenc com des de esta plana o replicant a la seua plana no es defensa res i si fa falta amb còpies de les decisions de CHX o el que fora, que vosaltres esteu al poder i teniu access a tota la documentació sense cap problema. Si és mentira el que diuen perque no el demostreu, jo si estiguera el poder m'emprenyaria que l'oposició anara diguent i publicant a todo el poble mentires sobre mi, perqué a banda que em molstarien estarien enganyant a la gent,i més quan es tan fàcil dir que es mentira. Menys enfadar-se i més revatir amb dades i papers.

Anónimo dijo...

Javi, todo se andará y muy pronto.

Anónimo dijo...

Com voleu que vos nomene:
_La patética web 10.000€
_Els barracons, mamelleta per a un cuants anys i encara no heu dit el cost.
_La catalogació del personal, que ja estaba feta a cost "0" 15.000€
_Els sous dels concejals el 100% mes
_Els 2.000.000€ en crédits per a qué?
_El déficit del 2008 on está?
_La compra del solar nou/escola que no fa falta 1.000.000€
_La urbanització del solar amb els fons de l'estat 560.000€
CHORISOS NO VOS PAREIX BÉ, FIQUEU-SE VOSALTRES EL CALIFICATIU.

Anónimo dijo...

lo que pasa que este gobierno actual, no se ppone a la altura de vosotros, ya que en el momento que se encauzara vía judicial pore calumnias e injurias muy demostradas documentalmente, no como vosotros, o vía civil por el honor y la intimidad de las personas, automáticamente el juez adoptaría como medida cautelar la anulación de la página web de gent d´esquerres, pero según vosotros se vulneraría el derecho fundamental de libertad de expresión, pero tener muy en cuenta, que a corto plazo saldrán noticias que los van a gustar bastante poco, y según mi opinión es bastante destructiva para el pueblo, pero empecemos a jugar las cartas... Un saludito.

Anónimo dijo...

Hola

Lo que no entenc es que si tan greus son les injuries i hi ha una demostració documental no es fa cap rèplica a la web de GE desde la seua web o des de aquesta, soles hi ha silenci.

Lo bo que tenen este tipus de webs es que quansevol persona pot opinar i dir el que vol.

Si son tantes mentires i tan greus els fets que es publiquen a la web de GE, repliqueu en la seua web, encara que siga amb enllacos a aquesta plana, així deixarieu clar a tothom el que pasa.

No entenc la necessitat de les amenaces judicials i les de publicar noticies que ja voreu. Lo millor que es et por fer es dir les coses amb fets i dades. Si ú té rao o no te res que ocultar no fa falta anar amb amenaces, es replica, i es diu la veritat i així es queda clar qui es el mentiros/calumniador. No fa falta entrar al joc d'amenaces i emprenyaments, digeu el que pasa , repliqueu, i deixeu que l'oposició puga també replicar, i així fins que es quede tot clar. Les noves tecnologies obrin una porta a les forces publiques que van més enllà dels plenaris i els seus turns tancats i establits, aprofiteu-les per a esclarir els fets. No fan falta amenaces, ni insults des d'un o des d'altre bando, soles dir les coses i discutir-les de bones formes. Tot lo demés es fem que soles portar a emprenyar i marejar a la gent, i això no es la meua imatge d'un bon politic.

Anónimo dijo...

¿QUE CALIFICATIVO QUIERES QUE NOS PONGAMOS LOS DEL PP SI LOS TIENE TODOS EL SEÑOR DON JOSE MARIA MÁS Y SU TRIBU DE INCOMPETENTES?.
¿QUE CALIFICATIVO LE PONDRIAS TU A UN EXALCALDE QUE ESTA JUZGADO POR FRAUDE Y LO QUE LE QUEDA?
MIRATE TU OMBLIGO Y LUEGO HABLA, INCOMPETENTE.

Anónimo dijo...

SEGUN TU SOMOS UNOS CHORIZOS LOS DEL PP, PERO LOS DE GENT D'ESQUERRES SOIS UNAS BOTIFARRAS

Anónimo dijo...

Lo estáis demostrando cada dia que pasa, aquí en Montserrat, en la Generalitat, en Madrid y allá donde gobernáis. Que se puede esperar de gente que aclama a un personaje como Fabra, y comulga con los negocios sucios de empresas como Orange Marquet y los chorizos de Francisco Correa y Pablo Crespo. Lo peor es que éstas acciones vienen desde hace mucho tiempo ocurriendo en el ambiente del PP, demasiado tiempo de robo, hurto y fraude.
Como verás no me acompaña la incompetencia, sinembargo,a ti, la tiña que te acompaña te hace detestable.

Anónimo dijo...

Lo de presumir que no te acompaña la incompetencia es muy aventurado por tu parte. Mira, todos los partidos, salvo algunas excepciones son honorables, pero siempre hay personas en ellos que fallan y a esos hay que eliminarlos de ellos y condenarlos si asi lo decide la justicia.
Yo te aconsjaría no hablar de Montserrat ya que siempre se te podrá contestar que hasta ahora solo hay un condenado por prevaricación y no es precismante del Partido Popular ni de AIGUA.
En cuanto a tu competencia, tendrás que demostralo alguna vez.

Anónimo dijo...

NO HACE FALTA QUE TE VAYAS TAN LEJOS, A MADRID,A PABLO CRESPO, NO HOMBRE NO, LO TIENES EN MONSERRAT Y SE LLAMA JOSE MARIA MAS, EL PRIMER EXALCALDE DE MONSERRAT CONDENADO.

Anónimo dijo...

Hay que tener la cara muy dura para acusar a GE de las deudas del Ayuntamiento:
Todas las deudas que aparecen en el cuadro del blog de ésta página son créditos, algunos son compras como la del Banco Valencia(ampliación ayuntamiento)BBVA(almacén Policía) otras son debidas a la fatal y pésima gestión de Antonio Campos Oliva en el desarrollo del PGOU de 1994 durante su mandato como alcalde; ejemplo el solar de la zona verde que se ha tenido que pagar en una urbanización porque él con su incompetencia la creó. Otra guinda, ésta tiene que ver con la impugnación que realizarón un grupo de vecinos apoyados por A.C.Oliva y J.Perales contra un plan especial del ayuntamiento; provocaron una sentencia negativa para el ayuntamiento y una discriminación de los vecinos consintiendo que algunos de los afectados no pagasen la parte de las obras de urbanización que todos los vecinos pagamos. Nosotros podríamos hacer lo mismo pero nuestra decencia y honestidad nos lo impide.
Los créditos se consignan anualmente en cada presupuesto con su amortización y pago de interesés correspondiente, tal y como lo hizo GE con los que heredó del PP en 1999.
Para los que no lo entienden, fijensé en las fechas. Los créditos que han sacado en el 2008 el PP-AIGUA no están incluidos en el presupuesto del 2009.
En cuanto a los que repiten tantas veces la inhabilitación del anterior alcalde J.M.M. recordarles que A.Campos Oliva es un personaje indecente que ha construido su casa en terreno ilegal y no hace mucho pidió una licencia de obras para hacer una valla en su ilegal chalet, y con la licencia de la valla se construyó un garage.
No tiene decencia política, nunca la tuvo.

Anónimo dijo...

Així es la forma de fer les coses. Quan es fan articles amb dades es poden rebatre les coses. Aquest últim anònim ha dit l'explicació d'aquest article. I segons em vaig enterar ahir segurament la cosa no es quedarà en un rèplica o comentari, perquè quan les coses son complexes costen d'entendre, i estes ho son. Segurament es donarà informació més detallada de forma pùblica per a vore d'aon eixen eixos números junt amb un altre punt de vista que per supost es podrà debatre. Coses com aquestes fan que tinga gràcia l'us de les noves tecnologies i la seua aplicació a la política.

I per cert me he quedat alucinat amb lo del Sr.Campos Oliva. Com una persona que representa al poble pot construir la casa en un terreny ilegal i per si no tinguera poc fer-se un garatge sense llicència. Com pot ser que a coneguts meus els han multat per ampliar-se un dormitori sense llicència i a aquest home no el multen per fer-se un garatge.

Lo del dormitori el dic perquè em sembla extrany que la policia puga detectar una ampliació de dormitori i no detecte un garatge, per no dir lo de la casa, clar ;-). Per amor de deu que aquest home va ser alcalde del poble.

Coses que pasen...

Anónimo dijo...

viva la alcaldesa de Montserrat, sigue en la línea llevada y no hagas caso de mediasnoches, habiendo noches enteras.Un saludito.

Anónimo dijo...

ja, ja, ahí estem, i que visquen també els festers i les festeres del poble que son molt guapos i guapes a la mitjanit i al migdia.

Home, que esta parlant-se que un home que va ser alcalde i que es representat del poble hui en dia, s'ha saltat la llei per activa i per pasiva. L'alcaldesa si no el sabia, ara si que el sap. Crec que la llei no es migdia ni mitjanit, crec que es per a demanar explicacions i no per a dir vives, però bé cadascú te dret a alegrar-se per el que vol.

Anónimo dijo...

Mira que bien, ahora resulta que el culpable del tema de la parcela de zona verde es Antonio Campos por haber hehco el Plan General de 1994 y que de la prevaricación realizada en el Plan Eapecial de la travesía también Antonio Campos pero esta vez en cooperación con el Sr. García Perales. ¡Esto ya es el colmo! Cuando no se tienen argumentos se recurre a la mentira y el engaño. El pueblo está ya muy harto de vuestros embustes y de que querais pretender ser perfectos. ¡Anda ya!

Anónimo dijo...

HAY QUE INFORMAR BIEN Y ME REFIERO A LO DEL SEÑOR CAMPOS OLIVA, CREO QUE NO ES EL QUE ESTA INABILITADO Y SI A COMETIDO ALGUN ERROR QUE HACEIS QUE NO LO DENUNCIAIS?.
ES DURO VER A VUESTRO LIDER INABILITADO PERO PARA ESTAS OCASIONES VIENE MUY BIEN EL AJO Y AGUA.
CONOZCO MUY BIEN A LOS DOS, AL SEÑOR CAMPOS Y AL EXALCALDE MÁS.
EL SEÑOR MÁS TIENE LO QUE SE MERECE Y LO QUE LE QUEDA

Anónimo dijo...

Señores, Gent d'Esquerres tiene un cancer y ese cancer se llama José María Más. Tienen que extirparlo y sini que se atengan a las consecuencias-

Anónimo dijo...

Haber si dejais de decir tonterias,como JM.MAS no habra otro alcalde con su categoria aunque os pese,lo que si podeis es seguir el consejo de la alcaldesa esa frase tan buena,(no puedo abrirles la cabeza a las madres para meterles inteligencia).Pero podeis aplicaros eso vosotros,esta chica tiene don de gentes.

Anónimo dijo...

Leed la prensa. os gustará, vuestro paje y peón va a recibir lo que se merece por parte de la justicia.
Estas cosas son lentas pero llegan, y os esperan muchas.

Anónimo dijo...

Que se vaya preparando el Sr. Más por su actuación de prevaricación continuada mientras malgobernó.
¿Cuantas licencias de primera ocupación firmó durante su mandato en contra de los informes de los técnicos en terreno no urbanizable?
Ha sido un ALCALDE CORRUPTO HASTA LA MEDULA.

Anónimo dijo...

igual que todos vosotros que conoceis de las ilegalidades y seguis a lo vuest$o, pero esa ya lo sabia el peon y mas cositas que le caeran

Anónimo dijo...

OCHO AÑOS DE CORRUPCION GALOPANTE, MENTIRAS Y ABSOLUTISMO. SE ACABÓ LA HISTORIA DEL INTOCABLE.

Anónimo dijo...

he leido el articulo en el periodico al que se hace referencia, conozco que el señor Mas por no tratarlo de otras formas, firmo mas de 2000 licencias contra informe en colonias (suelo urbanizable) igual que las que ha firmado el sr. Joan, "estas zonas son lugares urbanizables, previa urbanización" el grupo de gobierno PP-aigua, han concedido las licencias previa la urbanizacion de su parcela (alumbardo, desagues, asfalto etc...) pero sin embargo el Sr. Mas "el INHABILITADO" las firmaba sin la previa urbanización que tendremos que pagar el resto de vecinos de la población ¿Ustedes creen que es lo mismo?

Anónimo dijo...

no creo que sea lo mismo, si esto es cierto viva el pp-aigua, y animo por muchos años.

Por lo que se refiere a la denuncia planteada por los dos afines a "Gent d´esquerres", miren a ver si son arrastrados por las justicia y consiguen que al Sr. Mas envez de estar inhabilitado 7 años pasen a ser 70 AÑOS.

Anónimo dijo...

Porqué amenazáis tanto, sólo váis a conocer vuestros métodos aplicados a vosotros mismos. Las consecuencias ya las conocemos y son infinitamente mejores que el hecho de que sigais gobernando en Montserrat.
No os acordáis de vuestras campañas contra el socialismo, no oléis al cadáver del PP? El tufo es insoportable.
Mucho embutido tiene este país.

Anónimo dijo...

COINCIDENCIAS Y PARADOJAS:
1. Mr. Correa, Mr. Gordon y Mr. Pérez, tres de los imputados por Garzón, fueron testigos del novio en la imperial boda del Escorial. Sr. Agag, qué malas amistades cultiva ud.
2. El primer registro de la policía en Valencia fue en la Agencia Valenciana de Turismo, no en la sede de Orange Market. Por qué?, eso merece respuesta en sede parlamentaria.
3. Hace más de 4 años que el diputado socialista José Camarasa pide los contratos de la Generalitat con esa empresa, y se le deniegan (como los de CIEGSA o la comisión del accidente del Metro). Es que este señor es un "emprenyador" que marea la perdiz.
4. Al Sr. Ulibarri, también imputado, el actual Vice de Comunicación del PP Gonzalez Pons le concedió graciosamente 13 frecuencias de TDT local, sin tener empresa en Valencia ni experiencia en el ramo televisivo.
5. El llamado por la jerarquía del PP "el bigotes" (Alvaro Perez) organizó el Encuentro de las familias con el Papa, que hasta hoy seguimos sin saber lo que nos costó a los contribuyentes, además de los Congresos del partido en Valencia.
7. Rajoy exige fulminantemente la dimisión del alcalde de Boadilla del Monte (otro Gonzalez) antes de ser imputado, pero elogIa las virtudes de Carlos Fabra que lleva cinco años imputado y sin dimitir, ergo este último le puede hacer mucho más daño a Rayoy y a Camps que el de Boadilla.
CONCLUSIÓN.- La culpa de todo la tiene Garzón por investigar en sede judicial, Bermejo por coincidir con aquel en una cacería, según Trillo que pide la dimisión de ambos (menudo pinta, que no dimitió con la que le cayó por el Yak42 por que, al perder las elecciones ya se habían depurado responsabilidades).
Vaya tropa la del otro Mariano.

Anónimo dijo...

Mire último anónimo, si Felipe González no dimitió con la que al él le cayó, a saber:
- Asesinatos por terrorismo de Estado (Mr. X)
- Filesa
- Malesa
- Time Export
- Corrupción de la Exposición de Sevilla
- Comisiones del AVE
- Roldán
- Mariano Rubio
- etc., etc., etc.
aquí ya no dimite nadie.

Anónimo dijo...

sres del partido popular esta web es patetica, porque se dfienden de todo insultando y riendose del partido politico derrotado y la verdad es que no se que sera verdad o mentira de lo que se dice por el pueblo, pero lo que si que se, es que desde que estan en el poder van de una polemica a otra por barbaridades que han hecho

Anónimo dijo...

en tota la història de la democràcia en Montserrat,mai havia existit un gobern tant patetic, gobernant des de la rabia i el rancor, sou un desastre i acabareu a tirs, escomenceu a gobernar ja¡¡ i per a tots,respecteu el portell que es de tots no vostre ni del pp ni d´ajgua ni de ningu, sino dels montsrraters,
menys sous innecessaris i mes cultura.

Anónimo dijo...

No te equivoques nosotros no vamos de una polemica a otra, sino que ustedes no aceptan ser como bien ha dicho el partido derrotado y crean las polemicas, pero claro sin fundamento
se dedican a vociferar que todo lo que hace el gobierno actual esta mal hecho, pero es que no se dan cuenta TODO NO PUEDE ESTAR MAL HECHO,

BUENO PARA USTEDES SI, NO ME DABA CUENTA QUE ESTABA HABLANDO CON LA AGRUPACION GENT D´ESQUERRES

Anónimo dijo...

Perdona, no soy de esquerres y afirmo que no habeis nada bueno y lo peor es lo que queda.Dais pena,sois vosotros los que no sabeis dirigir el pueblo y llorais por las esquinas lo malvados que son los anteriores,QUE COBRAIS MUCHO DINERITO A TRABAJAR,Y EL O LOS PRESUNTOS DELINCUENTES FUERA DEL AYUNTAMIENTO JUSTICIA PARA TODOS

Anónimo dijo...

Anomino, si no eres de esquerres seras amigo de ellos, porque hablas como ellos y eso de pega.

En cuanto a los delincuentes, opino lo mismo que tu, si se demuestra a la rue.

VIVA EL PP

Anónimo dijo...

Se está gobernado y bien desde hace casi dos años. Otra cosa es que a cierta gente no le guste como se hace. Es su problema. A mi nunca me gustó como lo hacía GE durante 8 años y me tuve que aguantar, no había otra solución.

Anónimo dijo...

Sabu si et tingueres que aguantar será pel mal perdre que teniu, jo no em dfinisc en cap partit, gent d, esquerres no ho va fer malament, de fet tenim a la vista els 8 anys d´ells, ara goberneu vosaltres i creute que la gent està molt critica, no podeu gobernar amb censures autoritarisme ni amb ganes de protagonisme, i els que no ho compartim ho respectem, es el vostre torn, i en democracia tot es raobnable i discutible cosa que no feu, les urnes son le s que manen, el poble decideix i els politics esteu al servei del poble, si seguiu aíxí us pasara factura la sobirania del poble, no abuse-ho