lunes, 2 de febrero de 2009

¿DONDE ESTABA EL PSOE?

El día 1 de febrero a las 12 del mediodía tuvo lugar en la Puerta del Sol de Madrid una concentración de rechazo al régimen liberticida cubano en su 50 aniversario.
A pesar de la intensa nevada que caía, la concentración fue un verdadero éxito. En ella tuvieron lugar varias intervenciones con la lectura de un manifiesto final contra el régimen vil y asesino de los hermanos Castro.
Estuvieron representadas asociaciones de exiliados cubanos, público en general enemigos de la dictadura cubana y partidos políticos, entre ellos el PP, U.P.D, Ciudadanos, CiU, U.P.N. y otros. Pero señores, ni el gobierno, ni el PSOE, ni IU, ni los sindicatos U.G.T. y CC.OO. Todos estos últimos, por supuesto, están a favor de los Castro y su régimen canalla. ¡Ah! Tampoco estuvieron los Bardenes y demás titiriteros del sindicato de la ceja.
¿Porqué no condena ni el gobierno ni el PSOE el régimen cubano? ¿Porqué están enamorados de él? ¡Buena pregunta que por supuesto no van a contestar!

14 comentarios:

Anónimo dijo...

Alguien en esta poblacion sabe el motivo del aumento del 40% de la tasa de basuras, yo puedo decir que el señor Perales dio su palbra y en AIGUA habia el compromiso de que nunca toleraria que los impuestos subiran por encima del IPC, otra mas del PERALES.
El año pasado ya se subio y este de remate, ¿ha subido la gasolina? ¿ha subido el sueldo del los que la recogen?, no, ha subido el sueldo y el gasto de los politicos y sus cagadas presupuestarias.
¿es legal este aumento del 40?
¿DONDE ESTAN LOS CIUDADANOS DE MONTSERRAT?

Anónimo dijo...

Personalment estic en contra del règim de Castro.

També hi ha que reconeixer que es complexe per a un govern ficar-se en contra d'un altre govern, al menys de forma oberta i descarada. Tambè es dona la mà a gent com Obiang i poca gent diu res. Però em pareix molt bé que es proteste.

Però des de luego la pregunta te collons. Venint de gent que anà amb Bush a una guerra per diners, que encara està fent patir de forma brutal a la nació d'Irak, i que encara no ha reconegut la barbaritat que va fer, i que es calla com un puta amb les masacres d'Israel, quan no te perque fer-ho, ja que no governa i no te perque guardar uns mínims.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Realmente y en contestación al tal Javi le diré que ya que habla de guerras y demás.. Me indigna que no vea del mismo modo el pacto de ZP con ETA, ¿no se puede disculpar una conducta tan ruín? El PSOE hizo a España que pactara con asesinos y, que consiguió?? sólo más muertes, ¿entonces quienes son los que permiten asesinatos?

Anónimo dijo...

Javi, por favor, dime cuando vuestro ídolo que va a arreglar el mundo, el nuevo Presidente de los Estados Unidos, Sr. Barak Obama, repito, dime cuando ha condenado a Israel. Ni lo has oido ni lo oirás jamás.

Anónimo dijo...

Responent al Anónimo que paralava sobre ETA (per favor fiqueu un pseudónim)...

Bé, en lo referent a ETA, crec que ZP es va equivocar negociant amb ETA, sobre tot per la forma en que va fer-ho, vanagloriant-se i anunciant tots el avanços que feia en tots el mitjans de comunicació. També perque l'oposició no estava per la llavor i no feia més que fer lo mateix, però en la línea contraria.

El problema de ETA, al meu jui, es molt complex, i per molt que es diga està clar que amb violència i força no es soluciona, simplement es fiquen draps calents. Per a mostra soles hi ha que vore que s'ha seguit eixe camí des de Franco (fa casi quaranta anys) i encara no s'ha terminat. Sempre es recupera, per molt fotuda que hi esté, sempre es recupera. Es que hi han families, gent amb el cap menjat i sobre tot molts interesos econòmics per a tallar-lo per la força, al menys es la meu opinió i la de la gent vasca que conec molt bé, i a la vista està el resultat, 40 anys son molts anys, i no s'ha conseguit res per eixe camí.

En quan a la negociacio de ZP, ja he dit que no em pareix bé com va fer-ho, sobre toto per com es comportava ell i també l'oposició, que perdoneu-me, però estiguereu de pena. Pareixeu xiquets de pati, si es que fins i tot eixieu a la tel diguent que ni hi havieu negociat mai amb ETA, jaja, quasi res, encara recorde el video de Aznar i el MOVIMIENTO DE LIBERACIÓN NACIONAL VASCO, jaja. Que ja no estem als 50, ara es grava tot i hi han diaris, jeje. Ja no es poden dir mentires sense que te demostren que es de veres. Tots el partits han intentat negociar amb ETA, perque en el fons savien que era la solució, però per a) o per b) sempre ha eixit mal, i es que en eixa organització hi ha masa diners darrere.

Anónimo dijo...

Responen a l'altre anónimo que preguntava sobre Obama.

Bé, Obama es un home que de moment i dic de moment, esta fent coses que estàn bé o al menys això pareix.

Que no critica els atacs d'Israel, completament d'acord que va ser de vegonya. Es que era masa descarat com van atacar fins l'investidura i com eixia opinant de tot menys d'Israel.

Jo, de totes formes li done de moment el benefici del dubte, perque hi ha que tindre en compte com sons els americans i no pots anar fent canvis tan besties de la nit al mati, i si vols fer canvis es com tot , te que ser poc a poc, sobre toto tenint en compte que hi ha una crisi brutal en un poble on una de dos: o tens pasta o estàs fotut. I ja te que fer moltes coses i demanar molts favors a molta gent de cara per a ficar-se molta més gent en contra estant com està el panorama. i savent que el mal s'anava a fer de totes totes.
De totes formes si se li pot acusar de algo es de pasivitat i de no denunciar el seu païs, que estic d'acord en que està mal. Però encara així, no es pot comparar amb coses com la guerra d'Irak, perquè va ser una cosa totalment activa, Aznar va decidir unir-se a Bush de forma voluntaria, i recoltzant una barbaritat sense nom, moguda únicament per diners, perque en aquell moment hi havien altres nacions , com Corea N, que si que anunaciava que tenía armes i que anava a construir bombes atòmiques i no es va fer res. Amb aixó no vull dir que hi havia que atacar a Corea, soles que si el motiu de atacar es que es sospita que te armes de destrucció masiva i altres països les tenen de veres, pense que lo lògic seria atacar als que diuen que tenen abans dels que es sospita, però clar, en Corea no hi ha petrolí, jeje.

Anónimo dijo...

Viva Fidel Castro

Anónimo dijo...

como siempre se critica la conducta realizada por PP, pero no se reconoce lo realizado por ZP, aunque realmente para algunas personas por supuesto no para todos.
Lo ZP "ZAPATERO" es vergonzoso en cuando a ETA, ¿o oquina lo contrario?
GUERRAS ¿estando zp, me quieren decir que no se ha ido a ninguna guera?
ECONOMIA, ¿me quiere decir que la situacion economica española es buena?
MENTIRAS ¿me quiere decir que el sr. zp NO nos mintió de forma abrumadora antes y despues de elecciones?
BUENO CONCLUSION, SU ACCTUACION A SIDO NEFASTA,
IGUALMENTE COMO LA ACTUACCION DEL ATIGUO EQUIPO DE GOBIERNO DE MONTSERRAT (GENTDESQUERRES)

Anónimo dijo...

Hola

He contestat a les vostres preguntes, però cap de vosaltres ha dit la vostra opinió sobre la guerra d'Irak. M'haveu preguntat sobre ETA i sobre Obama, ahí estan les meues respostes, perquè no digueu res de lo que jo replicava : guerra d'Irak, ataqs a Israel. El objectiu d'un blog es discutir i raonar les coses, jo conteste i pregunte i un altre respon, no soles jo conteste i espere més preguntes.

En quan a l'ùltim anònim:
-Ara anem a gueres, pero recolzades per l'ONU i amb misio humanitaria. No es fem fotos com les azores i recolzem un guerra per diners. Això es molt diferent i no es pot comparar. I si no que pregunten a la majoria dels Irakis que pensaven dels espanyols després de la foto Azores i que pensen en Afganistan dels espanyols la majoria de la gent , no els talibans dels collons.

- En quan a l'economia ja he deixat clar el meu pareixer en l'article que es paralva d'aixo, en lo de la cua de la casa de la caridad. Crec que es bo que es mantiga un ordre en els articles u les rèpliques.

- En quan a les mentires de "Pleno empleo" de ZP, pot ser que ja saguera que no anava a fer-ho i per tant pot ser que fora mentira. Però no hi ha que oblidar que es politic i tampoc hi ha que oblidar que no va ser l'únic que va prometre el pleno empleo, veritat Sr. Rajoy? I això no justifica res, em dona igual el que fajen o hajen fet els demés, si es demostra que va dir mentires que se'n vaja al carrer...

Anónimo dijo...

la verdad es que no se de politica pero a mi me han denunciado por un chale ilegal, hasta aqui perfecto,pero lo que no esta bien es que el teniente de alcalde antonio campos tenga su pedazo de chalet en las mismas condiciones y en este caso no se denuncie y que no diga nadie que es mentira porque lo ha comprobado.

Anónimo dijo...

te contesto a tu mención al teniente alcalde Antonio Campos, tu crees que esta gente de gent d´esquerres si tubiera la minima posibilidad de poder denunciarlo no lo haria, CON TODA LA SEGURIDAD SI,enterate primero de la situación o si fue ya denunciado en su día y despues toma tus propias decisiones

Anónimo dijo...

Pues nada, que al señor Mas, lo ha absuelto el Tribunal superior, ¿bueno o malo?

PITER dijo...

En primer lugar un saludo a Javi, un antigua amigo de este bolg.

Hay que ver, cuantas y cuantas mentiras se tienen que oir, pero solo te voy a preguntar y si quieres me vuelves a contestar:

¿Es cierto que estando aznar se fue a la guerra, como el resto de europa NO?.

¿Es cierto que estando Zapatero, a parte de mentir como un Bellaco, tambien estamos en la guera NO?

Es cierto que Zapatero cuando paso la Bandera Americana por delante de él, se sento despreciandola ¿Que piensan los americanos de los Españoles?

¿Porque tenemos las fronteras americanas practicamente cerradas y de otros paises, cuando las de Hugo Chavez, Fidel Castro y compañia estan abiertas y nos quieren tanto?
¿Que esperamos que Hugo Chavez, Fidel Castro y compañía nos Compren o exporten de España?.

¿Es cierto que Grecia, Irlanda y Portugal estan gobernados por las Izquierdas y dos de ellos ya estan intervenidos y el último a punto?.

¿Tambien es cierto que España esta gobernada por las Izquierdas y estamos condenados al igual que los anteriores a que nos Intervengan?

NO HAY QUE MENTIR TANTO Y CRITICAR TANTO CUANDO HAY TANTO QUE CALLAR