viernes, 20 de febrero de 2009

COHERENCIA

23 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola

Des de luego hi ha que vore el que son les coses primer prometent "pleno empleo" i als dos dies el que treballa ja es pot considerar afortunat.

Però clar també podem pensar que igual si que sabia que venia una crisi inmobiliari important i que les arques de l'estat estaven plenes per a fer front a eixa crisi. Lo que no esperava ningú era la crisi internacional. Està clar que Solbes no el sabia, però ummm, pareix que no es l'ùnic. I si no per a mostra un botó:

El mundo: Rajoy promete pleno empleo.

Si senyors meus, igual no recordeu, però Rajoy també va prometre "pleno empleo" . Aleshores si Rajoy no mentia i tampoco el sabia, igual ZP tampoc mentia no? O per uns si i per altres no. O a lo millor es que anava a usar les mesures d'Aznar Potter (uff, llàstima no se poden, ja no tenim Telefònica, Repsol i altres per privatitzar, uff, ja no podem començar un altra escalada de preus en la construcció, no pasa res, agafaré la varita d'Azanar i algo faré, segur que si, bueno, si els espies em deixen, je, je, )

Es clar que el terme "proceso de desacelaración" no va ser molt afortunat. Jo no l'haguera fet, però pense que els motius era per vore que pasava, perquè ningú el sabia, i també per no alarmar a la gent abans d'hora. Però de totes formes per a mi no va estar precisament acertat. I de totes formes l'ùnic que es pot acusar es de no dir les coses fins no estar completament segur i no alarmar abans d'hora. Per a mi el va allargar masa, però be, ningú es perfecte.

Anónimo dijo...

Hola

Parlant de coherència política.
Si entreu a aquest enllaç de la web de GE podeu vore l'article que es publica fa una setmana al Levante i Las Provincias.

Parla d'una denuncia per 24 licències concedides per el regidor d'urbanisme de l'actual equip de govern, el Sr. J.G. Perales.

Ennllaç a l'article de Web GE sobre denuncia a J.G.Perales.

Si, ja se que direu, fins ara soles vosaltres teniu un "inhabilitat" com tan durament el califiqueu. Però tot es vora, especialment perque a l'article es llig, soles aplicava els criteris de l'anterior govern. Li faltà dir, casualment que jo mateixa vaig denunciar. Si tan mal le pareixia el que feien, perquè torna a fer-ho? pot ser per coherència...

Anónimo dijo...

Peerdona Javi. El PP no tiene ningún inhabilitado ni espero que lo tenga.
JMM está inhabilitado por su soberbia galopante y que ande con ojo porque muy bien pudiera ampliarse el plazo de su inhabilitación. Tiene todavía muchas cosas pendientes.

Anónimo dijo...

SABU,no te pongas nervioso la justicia hablara,haber si es posible que haya para todos,perales inhabilitado ya.

Anónimo dijo...

Hola SABU

No estic diguent que PP tinga cap inhabilitat. Igual m'expresat mal.
De fet, quan parlava de inhabilitat estava parlant del que diria molta gent com a replica, no que el tinguereu. Com de fet, tù mateixa, no has tardat ni 4 minuts en fer-ho.

Parlant de la inhabilitació de JMM, a mi el que em fot es que estiga inhabilitat per lo que s'ha fet sempre a este poble (i no soles per obres menors) i com pareix, segons la denuncia, es continua fent. Perquè llicències d'obres en parceles sense urbanitzar (que no es el mateix que rùstiques) hi han des de fa un fum d'anys. o no? i "fum" es més de 8, més de 12 i més de 15.

De fet l'anterior exalcalde J.Antonio Campos Oliva i actual membre de l'equip de govern te una casa en un terreny rùstic, que és encara més fort, o no es així?. I clar, a partir d'això....

Per això em fot, perquè si haguera fet alguna barbaritat o s'haguera enriquit a nivell personal aprofitant-se del seu càrrec, i s'haguera denunciat i jutgat, m'haguera paregut molt bé . Però el fet per el que està inhabilitat es completament ridicul e injust.

Anónimo dijo...

DURA LEX,SED LEX

Anónimo dijo...

Después de ver y oir este video solo queda por decir ¡socorrooooooo!
Vaya analfateta de Leire Pajín.

Anónimo dijo...

Aqui en Montserrat hablais de la herencia del PSOE,si JMM pudo sacar el pueblo de agujero en que lo metio AC,y eso si fue penoso,haber cuando haceis positivo,trabajar de una vez.cuantas personas se beneficiaran con puestos de trabajo,que teneis que crear con la ayuda del gobierno?,o que escusa pondreis.AH,a ZP tambien le dejo Aznar herencia,por coherencia.

Anónimo dijo...

lila josep Maria Más i Garcia no ha sacado el pueblo de ningún agujero, simplemente a tenido la suerte de pillar el bum de la contrucción, en cuanto a lo que dices que el ha hecho, es simplemten "0", porque se ha dedicado ha abrir calles que no digo que este mal, pero no ha pagado el pueblo ni el tampoco, sino los vecinos que tenian los solares en esos lugares, por otro lado los pais que el ha abierto los dejo preparados el sr. Antonio Campos del cual hablas tan mal.

Si quitamos las calles que se han abierto previo pago de sus propietario, que es lo que ha hecho? NADA

La Casa de la Cultura la inicio Antonio Campos y le dejo la subención aprobada a JMM,osea que el merito de Antonio Campos.

Cubrir de tela metalica la calle de la pelota, idem de idem, lo dejo subencionado Antonio Campos.

La planta fotovoltaica, la ha hecho el pero la pagamos en estos momentos, porque se la debemos al banco.

Dime que es lo que ha hecho el, aparte de imgresar una barbaridad de dinero en licencias de obras por el bum de la construcción y malgastarlo no sabemos en que, porque si ha hecho algo lo ha financiado.

Por otro lado, si que se ha colocado de nuevo en la Pavi-Fort, "hombre faltaria más con todo lo que le ha dado a ganar" es para que lo nombren GERENTE perdon SI YA ES GERNTE

Anónimo dijo...

Mirant aço el tal Josep Maria Mas i Garcia es un PATAN, menys mal que l´han INHABILITAT

Anónimo dijo...

La planta fotovoltaica, se puede amortizar sola si la teneis en condiciones ,y respecto atodas esas calles abiertas y licencias de obras si son gracias a A.campos,porque se le acusa hoy solo a JMM?.Tengo entendido el tema ilegal de urbanismo viene de 1997,quien gobernaba?.EL PP.Como os gusta darle la vuelta cuando quereis.

Anónimo dijo...

Lila, ¿y qién te ha dicho que el tema ilegal del urbanismo viene de 1997? ¿En qué se funda ese correveidile?

Eso de "tengo entendido" no vale. Pruebas.

Anónimo dijo...

UN ARTICULO EN INTERNET,VOSOTROS TAMBIEN HABLAIS MUCHO NI APORTAIS NADA.

Anónimo dijo...

Es mas que me contestas de las licencias del tal perales?,bien no dime con quien te juntas y te dire quien eres,no es necesario ser de esquerres para tener sentido comun.

Anónimo dijo...

Hola Anònimo 23 de febrero de 2009 2:06

Em fa gràcia que quan les coses van bé i les fa la gent del PSOE trau al poble del forat, digueu que es per el boom inmobiliari (que per supot que ajuda i molt), pero quan les coses van bé (millor dit Espanya va be) i les fa el PP es gràcies a la gestió eixemplar i tenim que donar gràcies a que ens tragueren de la crisi.

Si Aznar Potter el va fer molt bé i coses com vendre Telefònica, Repsol,etc. i el boom inmobiliari no es la causa, perquè quan es altre el que el fa si que es la causa, je, je. Cuidadet quan parleu, que se vos veu el plumero....

Anónimo dijo...

Hola

Com veig que no saveu molt bé les coses que va fer el Sr.Mas aci teniu un article de la web de GE que l'explica molt bé.

Enllac a la web de ge. Acomiadament.

Si no voleu entrar a vore tot, aci deixe la part més important.

# Creació i remodelación de l’escola infantil municipal.
# Construcció del ginnàs municipal.
# Renovació integral de la piscina municipal, vestidors i sauna.
# Adequació mediambiental del pantà.
# Ampliació de l’ajuntament amb la compra de l’antic banc de València.
# Actualització dels equips informàtics de l’ajuntament.
# Compra de les noves instal.lacions de la policia local i del magatzem municipal.
# Dotació de mitjans tant personal com materials a la policia local.
# Gestió de compra dels últims solars per a construir l’institut del poble.
# Construcció de la Casa de la Cultura “Salvador Seguí” i desenvolupar els programes culturals corresponents.
# Nova biblioteca municipal en la planta baixa de la Casa de la Cultura.
# Potenciació de les nostres festes i tradicions (Setmana Internacional de Música de Cambra, Setmana Taurina, entre altres.)
# Consolidar i garantir mitjançant la signatura de convenis, els ingresos de les institucions més importants del poble(Socieat Musical, Falla, Futbol, Pilota, etc.)
# Municipalitzar el vedat de caça i garantir un màxim de caçadors per garantir la seguretat ciutadana.
# Signar un conveni amb l’empresa CEMEX sobre la pedrera dels Castellars, per a que en l’any 2020 es tanque definitivament, estàn les dos parts d’acord.
# Aprovar el P.A.I. Vertix XXI on es tindria que construir un hotel, 500 habitatges i un camp de golf. (En els temps que corren esta podria ser una alternativa a la crisi econòmica en Montserrat, però no sabem que faran els actuals governants.)
# Desenvolupar el pla general d’ordenació urbana de l’any 1994 per gestió directa, entre altres l’urbantizació del polígon industrial, i obres en tres urbanitzacions del terme.
# Subvencionar les obres en le terme entre un 10% i un 25%.
# Aprovar la cessió d’una parcel.la municipal sense cap cost per a l’ajuntament de 10.000.-m2 per a la construcció de la nova escola pública de primària. Tinc que dir que si no fos per alguns IRRESPONSABLES que van atacar des de l’inici aquest acord, l’escola ja estaria en marxa, així vorem quan tenim escola nova en el poble.
# Requalificar la zona de la granja (Dr.Marañón) per evitar les molèsties que es produien.
# Aprovar provisionalment un nou pla general d’ordenació urbana tenint en compte la nova legislació urbanística valenciana.
# Renovació de l’enllumenament públic del poble.
# Compra de la parcel.la per a l’ampliació del dipòsit municipal
# Compra de la primera parcel.la municipal amb acord dels propietaris i l’ajuntament en l’Alt per a fer una zona verda pública.
# Creació de tres microreserves de flora en el nostre terme i dos rutes senderistas homologades.
# Col.laborar en els premis Tirant del diari Llevant.
# Construcció de la llar dels jubilats.
# Tres figueres escultòriques en els carres del poble.
# Promocionar la nostra llengua des de les institucions públiques.
# Creació de les places d’enginyer,medi-ambient,gestora cultural,tècnica lingüística, entre altres.
# Modificar, ampliar i municipalitzar el contracte amb Aquagest,s.a. de la concessió i gestió integral de suministrament en baixa de l’aigua potable en tot el terme municipal, unificant la tramificació i el preu de l’aigua potable en tot el terme municipal.
# Planta d'Energia Solar Fotovoltaica Municipal.

Anónimo dijo...

Esta larga lista de realizaciones contine verdades, verdades a medias, obvierdades y mentiras. No tengo tiempo en este momento, pero te contestaré adecuadamente.

Anónimo dijo...

Hola

La contestació serà ben rebuda.
També seria d'agrair que contestareu alguna vegada a las web de GE, però més val aci que a cap lloc.

Gràcies.

Anónimo dijo...

CAMPS DIMISIO

Anónimo dijo...

Hola Javi,
Tal como te dije contesto a los de las realizaciones de JMM. Todo lo que digo es solo opinión mía con las que como es lógico (en tu lógica) no estarás de acuerdo, pero por lo menos exponemos nuestros puntos de vista.

Obviedades

Lo que aparece en este apartado no debía de haberse puesto como realización ya que lo hubiera hecho cualquier equipo de gobierno que estuviera en el Ayuntamiento y algunas cosas ya se venían haciendo.

- Actualització dels equips informàtics de l’ajuntament.
- Dotació de mitjans tant personal com materials a la policia local.
- Gestió de compra dels últims solars per a construir l’institut del poble.
- Consolidar i garantir mitjançant la signatura de convenis, els ingresos de les institucions més importants del poble(Socieat Musical, Falla, Futbol, Pilota, etc.)
- Subvencionar les obres en le terme entre un 10% i un 25%.
- Potenciació de les nostres festes i tradicions (Setmana Internacional de Música de Cambra, Setmana Taurina, entre altres.)
-Promocionar la nostra llengua des de les institucions públiques.
- Aprovar el P.A.I. Vertix XXI on es tindria que construir un hotel, 500 habitatges i un camp de golf.
- Aprovar provisionalment un nou pla general d’ordenació urbana tenint en compte la nova legislació urbanística valenciana. (Por cierto con tantos fallos que ha habido que modificar muchas cosas)


Verdades a medias

Lo siguiente estuvo ya adjudicado cuando llegó GE al poder. Concretamente del Hogar del Jubilado se encontró con el proyecto.

- Construcció de la Casa de la Cultura “Salvador Seguí” i desenvolupar els programes culturals corresponents.
- Nova biblioteca municipal en la planta baixa de la Casa de la Cultura.
- Construcció de la llar dels jubilats.


Ilegalidades

Estas dos realizaciones están causando muchos problemas.

- Modificar, ampliar i municipalitzar el contracte amb Aquagest,s.a. de la concessió i gestió integral de suministrament en baixa de l’aigua potable en tot el terme municipal, unificant la tramificació i el preu de l’aigua potable en tot el terme municipal.
- Signar un conveni amb l’empresa CEMEX sobre la pedrera dels Castellars, per a que en l’any 2020 es tanque definitivament, estàn les dos parts d’acord. (El PP metió la pata al votar a favor).


Realizaciones dudosas

- Planta d'Energia Solar Fotovoltaica Municipal. (Dudosa rentabilidad. Sería necesario hacer un estudio. Mi opinión es que su amortización es más que difícil por razones técnicas)
- Tres figueres escultòriques en els carrers del poble. (Esto tiene un tufo que apesta)


Barbaridades

- Creación de las plazas de ingeniero, técnico medioambiental, gestora cultural y técnica lingüista.

Se ha comprobado que se crearon estas plazas en época de vacas gordas. La realidad es que algunas de ellas podrían ser de administración general y no específicas.

Anónimo dijo...

y si hay vacas flacas ,porque cobrais mas?cuantos sueldos publicos puede cobrar una persona?perales no ejerce en educacion,campos no esta jubilado?.Hay familias sin ingresos,y vosotros,hacer caso Rajoy pensar en las familias.

Anónimo dijo...

Esta gentola de GE es patética. Siempre "y tú más".

Anónimo dijo...

Hola SABU

Primer el que dius de les coses normals i que estiguen dintre de l'obligació de les que te que fer un ajuntament no lleva que estiguen ben fetes i que hi ha que dir-les. El que ú faja la seua feina no es per aplaudir, però si per reconeixer.

Després el que dius de la casa de la cultura, si estaven ja tancades per l'anterior alcalde no tenen tan de mèrit, pero veig normal i politic que es fiquen al curriculum.

Les contrates de tècnic mediambiental i de llengua no tinc dades suficients per a comparar. No se si seria millor per administració general o no. Si tù el dius tinc que fiar-me de la teua paraula.

Lo de CEMEX si no m'equivoque abans de JM Mas estava creant un fum de problemes i no s'arrivà mai a cap solució. Amb ell es tancarà al 2020, que si, que pot ser no siga el millor, però al menys hi ha una data de finalització, al menys savem quan terminarà eixa empresa en Montserrat, abans no hi havia cap.

Lo de la planta solar, no es qüestiò de rentabilitat o no. I de totes formes, que si no es rentable, serà per poc. Es qüestiò de que fa falta canviar per que el mig ambient el demana, encara que suposse un cost assumible. Per no pagar ara, pagarem d'aci dos dies tots i no en diners. Pense que eixa planta deuria de ser motiu d'orgull per a tots els habitants de Montserrat, que estàn contribuïnt a millorar el mig ambient.

Però el que es veu com a conclusió es que JM Mas va ser un alcalde que va fer la seua feina be, i altres coses que pot ser no estigueren molt acertades ( i dic pot ser perque no conec les dades ni tinc coniximent per a jutgar-les) i altres que estigueren molt ben fetes i que denoten una persona preocupada per el seu poble i compromesa amb el mig ambient. Per mi es per a ficar-li com a mínim un NOTABLE en la seua nota com a alcalde.

I completament d'acord amb el que diu l'anònim 1 de marzo de 2009 10:21 . Si abans estavem amb vaques grosses i ara primes, perquè l'equip de governs s'ha duplicat el seu sou, passant de 35000 euros a 70000 euros? Perquè?