jueves, 5 de marzo de 2009


Desgraciadamente el paro está evolucionando de una forma muy negativa para la economía española.

Las cifras oficiales de paro se ven incrementadas por las que se indican en la tabla que se adjunta.

Todos son datos del Ministerio de Trabajo e Inmigración.

El mejor subsidio de paro que se puede dar a un trabajador es trabajo. Basta ya de parches y que de verdad se adopten aquellas soluciones capaces de general empleo.
La tabla está confeccionada por el Sindicato USO. Por supuesto UGT y CCOO no se preocupan de esto.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola

Quansevol ajuda es benvinguda. Quals són eixes mesures màgiques?

Què es done una cantitat sense comparació als ajuntaments per que donen feina no es una mesura bona per generar feina? A Montserrat li cau prop d'1 milló d'euros. Qui millor que l'ajuntament per a gestionar el que interesa al poble?

Qué es baixen els impostos no pagant seguretat social a qui contracte gent aturada no incentiva contractar?

Qué es puntue més en les subvencions a eixes empreses que contracten gent aturada per a fer l'obra subvencionada no incentiva contractar?

Qué s'ajude als bancs per a que no se'n vaja tot a fer la mà i gràcies a accions com eixes a tota Europa s'haja baixat l'euribor a més de la mitad no es ajudar?

Qué es donen linees de crèdit per a que es pugen pagar millor les hipoteques si estàs aturat no ajuda a tirar cap davant?

Ja he dit abans que hi han mesures que no son molt bones, i que estaria be fer més coses i millors, però de ahi a dir que soles es fan parxes, em pareix un poc fort... i quansevol idea es benvinguda, sempre que siga clarament bona per a donar feina.

Anónimo dijo...

Pues Javi, tú sabes que el PP ha propuesto medidas al gobierno, pereo que han sido rechazadas, ¿porqué? ¿porque no son buenas? No, creo que no ha sido por eso, ha sido porque según el gobierno no son excesivamente sociales. Se que pueden ser medidas dolorosas, pero son medidas necesarias ya que se ha comprobado su efectividad.

Anónimo dijo...

Perdoneu però les dades eixes son errònies. Encara són més altes...

Cal afegir almenys 4 persones més:

- Francisco Camps

- Ricardo Costa

- José Víctor Campos

- Rafael Betoret

Anónimo dijo...

Si las imputaciones vinieran de otro juez te diría que de acuerdo, pero viniendo de Garzón te digo que todo esto queda en nada.
¡La experiencia amigo, la experiencia!

Anónimo dijo...

Javi:

La bajada del EURIBOR no tiene nada que ver con lo que comentas. Las qyudas de los Gobiernos a ls bancos no son ni causa ni nada que se le parezaca de la bajada del Euribor

El Euribor baja ya que lo hace el interes del dinero que establece el banco Central Europeo (hoy al 1.5%)

¿Y por qué bajan el interés del dinero?

Porque la economía europea está hecha un desastre. Existe recesión (decrecimiento) y al estar controlada la inflación se baja el interés del dinero para intentar reactivar l economía y que haya más dinero en circulación.

Anónimo dijo...

Hola CEFERICO

Em vols dir que si tots els països d'Europa no hagueren ajudat i rescatat als bancs s'haguera baixat l'EURIBOR?

Per si no el saps, l'EURIBOR es trau dels interesos que es cobren entre els bancs mateixa, es clar que el mínim es lo que fica el BCE, però això no vol dir res. De fet l'anterior baixada va ser al 2 i l'Euribor tarda més de dos mesos en baixar al 2.1% des de més del 4% que estava.

Amb la crisis arriva un moment que cap banc es fiava de l'altre perque no savia com de fotut estava. I amb menys confiança de tornar diners, més cars eren els prestecs entre ells. Es lo mateix per la gent normal, si tens moltes deutes, qui te dona prestecs el fa a interesos super-alts tipo (Via Libre, Cofidis, etc.) si estas bé te'l dona tothom i a interesos raonables. El fet de que els governs donaren diners va contribuir a restaurar la confiança, al menys temporalment, entre els bancs i començaren a negociar entre ells de nou a preus cada vegada més raonables, això junt a la necessitat de fomentar l'econòmia i la baixada de tipos del BCE va fer que es baixara un altra volta l'EURIBOR. Però si els governs no hagueren donat diners als bancs no haguera tornat la confiança i a saver el que haguera passat. Hi ha gent que pensa que haguera segut millor, jo no ho se, lo que està clar es que haguerem passat uns anys molt, però que molt divertits si no s'haguera fet. I ja vorem si no els pasem de tota manera.

També m'alegre que ací es reconega poquet a poquet que l'economia Europea i Occidental està feta un desastre. Encara hi ha gent que diu que no hi ha crisi internacional. Es un anunci, je, je.

Anónimo dijo...

Esta clar que hi ha una crisi molt gran a nivell internacional.

Tame hi ha que reconeixer que la taxa de paro mes elevada es la de espaya (reconegut un 16%) y darere la taxa mes elevada es la de França (un 8 %) LA MEITAT SRS, o siga som el pais pijor reconegut i el mes prop te la meitat VERGONYOS SRS "DIMISIO SRS. DEL PSOE I AFINS"

Anónimo dijo...

A tame se podria apreciar que molta part de culpa de la economia europea la te Espanya,

SOLUCIONS ES LO QUE FA FALTA "I NO LES APORTEN"

Anónimo dijo...

Javi:

En serio, pienso que no tuene nada que ver las ayudas gubernamentales a los bancos con l Euribor, hubiese bajado igual.

En cuanto las ayudas a los bancos porlos Gobiernos, totalmente deacuerdo, no había otro remedio.

Anónimo dijo...

SOLVES "DIMISIO"

ZAPATERO "DIMISIO"

Anónimo dijo...

SOLVES "DIMISIO"

ZAPATERO "DIMISIO"

JOSEP MARIA MAS I GARCIA "A LA CARCEL"

Anónimo dijo...

TENDREIS POCO VERGUENZA DE PONER ESTO CUANDO LA COMUNIDAD VALENCIANA ES LA QUE MAS ESTA CASTIGADA DE TODA ESPAÑA. CRITICAR A LOS SINDICATOS QUE NO HACEN NADA, CUANDO PONEIS QUE SOIS EL PARTIDO DE LOS TRABAJADORES EN ESTE BLOG.
MENTIRA, FALSOOS¡¡¡¡¡¡