lunes, 9 de marzo de 2009

CAMUFLABAN LAS JUERGAS EN "PUTICLUBS" COMO DONATIVOS RELIGIOSOS


Reproducimos del diario Periodista Digital

Rafael Santano, hombre de confianza del senador socialista Luis Moreno, alcalde de Baena: «Me tienes que hacer dos facturas... Una es de 550 euros IVA incluido... Y otra de 1.100... Pones gastos de diversas actividades protocolarias o de protocolo y en la otra pones regalos celebración...Actividades Virgen de los Desamparados...».

Como se puede apreciar Andalucía es la cuna de la corrupción que no cesa.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Em sembla perfecte que s'acabe amb la corrupció, però com podeu tindre la cara tan dura. S'ha de ser molt cínic per a condemnar la corrupció quan el propi partit està sent acusant de finançament il·legal i de moltíssimes altres coses. La cuna de la corrupció està a València ciutat.

Almenys em reconforta que amb "que no cesa" feu referència implícita a la trama de corrupció del PP. La consciència no deu estar molt tranquil·la...

Anónimo dijo...

Evidentemnte tienes muy poca verguenza como tu popio nombre.

Que es eso de que la cuna de l corrupción esta en la ciudad de Valencia. Di por que y no lances suciedad de esa manera.

Y sobre la financiación ilegal, en España solo h habido un partido condenado por ello,
EL PSOE. Y ministros suyos por pertenecer a banda de asesinos

Anónimo dijo...

Verdaderamente antes de acusar al PP tendrían que mirar hacia dentro de su propia casa estos socialistas, !!!Que fuerte!!!

Anónimo dijo...

Marcial no t'entesten a mirar cap a altre lloc. Canya als corruptes! Siga qui siga... Si el PP és acusat de finanaçament il·legal (i altres moltes coses) no es poden evadir les resposabilitats ni dir que els socialistes han de mirar-se ells mateixos. És un problema del PP no dels socialistes!

I crec que és molt greu acusar el PSOE d'orquestrar el Poder Judicial. Això és no creure en el que vosaltres vau (re)crear després del Franquisme.

Anónimo dijo...

(esteu cecs), per mal que te sapiga els unics condenats son els del PSOE, hara hi han causes obertes al PP, "son causes obertes" no condenats, i com me imaganine es quedaran en res, fum de botja, no com a vosatros