miércoles, 5 de enero de 2011

EL REPASO DEL PP DE MONTSERRAT


J.M.M. molt atrevit, te més moral que l'Alcoià, i tot ho resolia malgastant i no pagant

Com s’atreveix a criticar les fases d'oposició que s'han realitzat? En la seua època Gloriosa, amés de incloure a funcionaris interins als tribunals, que es il•legal, era vostè el president en tots els tribunals, ara als tribunals no hi ha cap polític.
Com s’atreveix a criticar la construcció en disseminats si durant les dos legislatures que va ser Caudillo de Montserrat es van construir amb el seu consentiment, el 50% aproximadament del que hi ha pel terme?.

Com s’atreveix a parlar de disciplina urbanística quan vostè mateix no va portar cap expedient de denúncia fins al final en els seus huit anys de màxim mandatari?

Com s’atreveix a posar-se en boca el desenrotllament dels plens? Quan vostè presidia el Ple del seu grup parlava vostè sol i els altres grups parlaven mentrimentres no li tocaven la moral, perquè immediatament els llevava la paraula o acabava la sessió.

La caseta del Sr. Campos, te llicencia d’obres i la reforma se va fer estant el Sr. Mas d’Alcalde. No ho recorda?. Si hi havia que actuar, per que no ho va fer?

Si un regidor de l’equip de govern té una incapacitat, es per un accident, però vostè no recorda la dita que diu que: s’agarra abans als lladres i mentiders que als coixos? A vostè ja el coneixen i ja ha caigut.

BALANÇ ECONOMIC A JUNY 2007

Se pot preguntar per tot, pero diga si alguna xifra no es veritat:

Pendent en préstecs a juny de 2007

 A llarg termini 2.345.254,37 €
 A curt termini 645.000,00 €
TOTAL 2.990.254,37 €

Factures pendents de pressupostar i ja gastades

 Planta Solar 125.000,00 €
 Modificació projecte
Ntra. Sra.. Assumpció 100.000,00 €
 Contenidors soterrats 40.572,00 €
 Re asfaltat camí per la
canalització de Picassent 30.000,00 €
 A la Mancomunitat 123.698,00 €
 30 % Contracte Pla General 22.800,00 €
 Obres Llar dels Jubilats 119.500,00 €
 Renovació Enllumenat Públic 25.752,00 €
TOTAL 587.322,00 €

Préstecs per la mala gestió de Gent d’esquerres i del Sr. Mas.

 Juí contra els veïns de la Avinguda de la Mediterrània i Ribera Alta 370.000,00 €
 Juí de la Zona Verda de Canya Primal 220.000,00 €
 Deute d’Iva a Hisenda 250.000,00 €
TOTAL 840.000,00 €

En temps de grans ingressos pel boom urbanístic
suma totals deutes:

4.417.576,37 €

MES INFORMACIO, VISITANOS
O CONTACTA AMB NOSALTRES
C/ Major, 4, Montserrat
ppmontserrat.blogspot.es

Este era el moment de posar el pressupost al día

PREVISIÓ RECAPTAT
 Any 2004 240.000,00 € 476.041,00 €
 Any 2005 850.000,00 € 1.529.013,00 €
 Any 2006 1.100.000,00 € 2.404.969,00 €
SUMES 2.190.000,00 € 4.410.023,00 €Ç

EN TRES ANYS SE INGRESAREN 2.219.982,00 €
MES DEL QUE TENIEN PREVIST
Que van fer amb tots estos diners?


Augmentar el gasto corrent i el gasto de personal pensant que la gallina d'ous d'or no acabaria mai.

MESURES D'AUSTERITAT DEL PARTI POPULAR

1.- Festes Populars, Setmana Taurina i Setmana de Música de Cambra s’ha reduït en mes del 60%.
Només un espectacle en el 2007 contractat per Sr. Mas se pagaren 20.000,00 €; tots els espectacles de festes populars de 2010 costaren 8.000,00 €
2.- Sols en un departament de l’Ajuntament se pagava una mitjana anual de 60.000,00 € de hores extres.
En l’any 2010 al mateix departament s’han pagat 10.000 €
Estes son dos mostres de les moltes mesures que està portant endavant el Partit Popular per a sobreviure a la crisis.

Ens agradaria que ens diguera qui gobernaba a Montserrat quan es van aprovar les següents places

L'inspector
Creació de dues places d'oficial de policia
La tècnic lingüista
La gestora cultural
La Bibliotecària
Les Tècniques i Mestres d'educació Infantil (total 5)
La directora de la guarderia infantil
El tècnic de medi ambient
La primera interventora
La fisioterapeuta
El Recaptador

1ª.- Quan vostè parla de creació de noves places se refereix aquestes?
2ª.- Quantes places se prepararen a mida?
3ª.- Amb quins sous es van crear aquestes places?
4ª.- Quins increments tenien els sous cada any que va estar GE?


Nosaltres s'el recordarem: els sous mitjans a alts en proporció a altres pobles semblants a Montserrat, i els increments un 4% fix (total del 32%) en el temps que Montserrat el va sofrir com Alcalde.

35 comentarios:

AL PAN PAN Y AL VINO... dijo...

Estos datos duelen más qe mil insultos personales. Los insultos sólo califican a quien los realiza, y más si es alguien que quiere ser alcalde y se autocalifica de paladín de la democracia.

¿Así es como quiere traer los buenos modales y la ética al ayuntamiento?

La Sr. Sanjuan sería en su vida profesional "cobradora de recibos", pero el Sr. Mas, con estos datos incontestables en la mano, es un redomado inútil e incompetente como alcalde.

CURRICULO ACADÉMICO dijo...

Yo ya le pedí al Sr. Mas hiciera público su curriculo académico, pero ni hablar, de comunicarlo nada de nada. ¿No será que no lo tiene? ¿Entonces a que viene pretender insultar llamando ala actual y futura Alcaldesa "cobradora de recibos"?. Más vale que gestione bien en empresa en la que trabaja y pague lo que se le debe de nóminas a los trabajadores.

SOCIALISTAS NO, GRACIAS dijo...

¿Cómo todavía alguien, despues de la queha liado Zparo en este país puede pensar en volver a votar a lo socialstas? ¡Pero ni aquí, ni allá ni acuyá!
PP de Montserrat, teneis mi voto el 22 de mayo y por supuesto el de mi familia.

SOCIALISTES NO, GRACIES! dijo...

M'ha agradat molt el títol del comentari anterior, que opine ho podria emprar el PP de Montserrat com a eslògan de campanya. Encara que no és rebuscat ve molt al pèl amb el que està passant a Espanya: SOCIALISTES NO, GRÀCIES!

¿SOCIALISTAS?, ¡NO GRACIAS! dijo...

Opino que el eslogan debía ser así:

¿SOCIALISTAS?, ¡NO GRACIAS!

Es solo cuestión de signos de puntuación. Así da una sensación de más contundencia.

Anónimo dijo...

Voy a contar una historia de las que le gustan al Sr. Mas, de las de “Memoria Histórica”. Pero como en este país no hace falta remontarse 70 años para descubrir historias de traiciones y “crímenes políticos”, en este caso nos remontaremos escasos 3 años en la historia de Monserrat.
Era un señor que acaudillaba una especie de cruzada contra todos los demás. Un iluminado que se creía en el deber de salvar al resto de la humanidad de aquellos que no pensaban como él. Un señor que después de 8 años al frente de un ayuntamiento no aceptó de buen grado que democráticamente sus convecinos le quitaran el apoyo y lo enviaran a la oposición.
Este señor después de una sentencia que le condenaba, si no me equivoco, a 1 año de prisión y 7 de inhabilitación, gracias a una denuncia presentada por su ahora cortejado Sr. Perales, dimitió de su cargo de concejal.
Esta dimisión, a pesar de lo que dicen sus incondicionales, no se produce por decencia política ni por una demostración de ética y moral. Esto hubiera sido si hubiera dimitido como alcalde al estar imputado, cosa que sí pide su partido al Presidente Camps, o hubiera renunciado a ser candidato a la alcaldía, cosa que también le piden al Presidente Camps, o hubiera renunciado a recoger su acta de concejal después de la elecciones. Pero en lugar de eso se limitó a dimitir tras ser considerado un delincuente por un juez, gracias a la denuncia del Sr. Perales, aunque posteriormente fuera recurrida la sentencia y declarado inocente.
Pues este señor cuando llegó el momento de dimitir impuso que el puesto de concejal no fuera para la siguiente en la lista, porque él era del PSOE y ella de Izquierda Unida, y que debía ser para uno del PSOE. En este caso pasaba el turno al número 7 en la lista. A pesar de que esta persona era “un socialista de toda la vida”, una de las personas que más horas de sueño, de dedicación a su familia y de litros de gasolina ha gastado en este pueblo por el partido, por ordeno y mando y demostrando el talante democrático del que tanto alardea el líder local del PSOE, se vio obligado a renunciar a un cargo que le correspondía por ley y que se merecía por los años de trabajo incansable y sacrificio personal que había realizado por el partido. En una demostración del egocentrismo, la ingratitud y la codicia de poder del Sr. Mas se vio traicionado y apartado de una patada por aquel al que había venerado y por el que tanto trabajo había realizado para que llegara a ser alcalde.
¿Está este señor capacitado para dar lecciones de honradez política y de moral a los demás?
Si es capaz de traicionar a quien tanto le debe con tal de volver a ser alcalde, ¿qué no hará con los demás?
¿Está el Sr. Mas dispuesto a pactar con el Sr. Perales, y a tragarse las lagrimas de su familia cuando fue condenado, gracias a una denuncia del Sr. Perales, con tal de volver a ser alcalde?
¿Será capaz el Sr. Mas de olvidar los malos momentos vividos y los insultos que contra él lanzó el Sr. Perales sólo por volver a sentarse en la poltrona?

¿SOCIALISTAS?, ¡NO GRACIAS! dijo...

Querido comentarista anterior. Su relato me deja más que sorprendido ya que en él pone de manifiesto la "calidad humana" del mesiánico Sr. Mas. Espero que la gente sepa quien es este personaje y lo tenga en cuenta. En cuanto a lo de que si estaría dispuesto a pactar con el Sr. Perales, es cosa que no dudo si llegara a hacerle falta. No creo que esto llegue a suceder pues soy de los convencidos que el PP ganará en Montserrat por mayoría absoluta como en el resto de la Comunidad Valenciana y der España. De todas formas es mucho presuponer que si dado el caso, el pacto se realizara PSPV-AIGUA ¿y porqué no se reediataría un pacto PP-AIGUA? La política es el arte de lo posbile y tambiém parafraseando al Sr. Fraga, "la política tiene muy extraños compañeros de cama".

VOTARÉ PP POR LA NEFASTA HERENCIA ECONÓMICA DEL SR. MAS dijo...

Me estaba cuestionando mi voto para las próximas eleciones municipales de Montserrat. Después de leer esta entrada y de ver el folleto que ha repartido el PP por el pueblo y urbanizaciones lo tengo muy claro, votaré Partido Popular. La deuda que dejó el Sr. Mas en el Ayuntamiento es de campeonato y pasará tiempo para enjugarse. El actual Equipo de Gobierno está haciendo malabares para poder seguir pagando las nóminas de los empleados municipales, que por cierto no han dejado de cobrar ningún mes, no coo en la empresa del Sr. Mas de la que es responsable financiero según dice en su antidemocrática web donde ya llevan varios meses sin cobrar.
Animo al personal de que se entere de cual fue la actuación económica de Mas durante su mandato y quedarán patidifusos, peero ¿qué se puede esperar de los socialistas? Los socialistas son los que nos han llevado a la crisis actual no solo en España sino también en Montserrat, Zparo y Mas, Mas y Zparo que no importa el orden. Los dos son los verdaderos culpables. ¿SOCIALISTAS?; ¡NO GRACIAS!

CORRUPCIÓN EN EL PSOE Y LA UGT dijo...

Como el escándalo tarde o temprano estallará, voy a adelantar algo para que se vayan haciendo a la idea:
¿quién o quienes del gobierno socialista y de la UGT han recibido dádivas y prebendas de dos famosos laboratorios europeos para que la píldora del día después se dispensara sin receta?

Al tanto, pronto estallará el escándalo.

PLAZAS A MEDIA DE QUIEN LAS IBA A OCUPAR dijo...

Con arreglo a lo publicado en EL REPASO se puede asegurar que se crearon varias plazas de funcionari@ a medida, entre otras las siguientes:
- Gestora Cultural y
- Técnica Lingüista
y si el Sr. Mas quiere se le puede demostrar donde y cuando quiera.
Hay más, pero ya irán saliendo todas.
¿SOCIALISTAS?: ¡NO GRACIAS!

Julio Martínez dijo...

El Sr. Gerardo Ullá con sui "innegable" competencia financiera hace su análñisis de la situación.
Sr. Ullá, aquí no hay más cera que la que arde y es que ustedes malgastaron dinero a manos llenas dejando una deuda que permanecerá en el tiempo durante años. O sea, una deuda infumable.
Su lamentable "análisis" no lleva a ningún sitio que no sea el que ya se conoce. Gastar y gastar sin cancelar préstamos por parte de Gen d'Esquerres durante su mandato.

LA REALIDAD dijo...

Yo soy una persona de 40 años, he votado al PSOE y al PP, actualmente me declaro fiel seguidor del partido popular tanto a nivel municipal como a nivel estatal y brevemente voy a exponer mis motivos.

-A nivel estatal tenemos un partido con unas siglas PSOE que no responde a su historia o creación y que encima esta gobernado por un dictador e inepto y un grupo de ineptos que lo rodean como ministros y nada más hay que analizar como han dejado la España que yo y otros muchos queremos.

-A nivel municipal en el PSOE tenemos a la persona más dictadora que ha pasado por la historia de Montserrat, a parte de no aceptar la derrota, se trata de una persona que no le importa mentir y asociarse con quien sea para conseguir el poder, haremos una breve historia:
-Se ha metido en la vida familiar de la actual Sr. Alcaldesa.
-Tuvo discriminados a todos los funcionarios que no compartían sus ideas políticas.
-Es un dictador incluso dentro de su propio partido (estas en mi o fora d´açí).
-Es un mentiroso y manipulador cuando critica la economía municipal, (les arques estaen plenes NO).
-Se atreve a propinar insultos por el simple hecho de pensar diferente a su opinión, nada mas hay que ver su boletín informativo (VERGONZOSO) a por no recordar como insulta a una persona que esta coja por un accidente.
Etc…….

POCA MORAL dijo...

A mi me da la sensación que la persona a que se refiere el comentarista anterior está coja intelectualmente. Las urnas pondrán a cada cual en su sitio el próximo 22 de mayo.
Yo me pregunto una cosa, si la desesperación de este personaje fue la que fue al no ocupar en 2007 la Alcaldía, ¿qué pasará si vuelve a perder?

Julio Martínez Alarcón dijo...

Una de las cosas que cuando tomó el poder el actual Equipo de Gobierno se encontró ya contratada fue un concierto del grupo catalanista Obrint Pas, que por cierto no se pudo celebrar a consecuencia del mal tiempo. Pues bien aquella contratación fue por 20.000 € ¡si 20.000 €! más que cuestan hoy todos los festejos del verano. Si esto no era un dispendio que venga Dios y lo vea.
¡Ah! y muy importante. Obrint Pas, ese mismo verano, hizo una actuación en un pueblo cercano por 12.000 € ¿porqué en Montserrat 20.000 €? ¡Buena gestión Sr. Mas.!

Anónimo dijo...

jajaja jo sé d'algú que volia pagar-li perquè no fera el concert... Al final "el mal temps" va impedir que tocaren però el PP tampoc va voler canviar la data i no deixar perdre els diners. Això sí que és una bona gestió!!!

La crisi a Espanya és del govern de ZP, al País Valencià i a Montserrat la culpa també és d'ell. Que no tenim potestat per posar solucions i plans anticrisi. Que no tenim govern??? Ni herències ni res... L'actual ajuntament no ha sabut gestionar la crisi. Els pressupostos ho demostren!

On estan els diners per ajudar Haití? Que ha fet el Consell d'ells?? La corrupció continua en este partit. quina vergona!

Julio Martínez Alarcón dijo...

Ya lo ven ustedes, aquí se publica todo, aunque no sabemos si comentarios como el que hace el cortito anterior vale la pena publicarlos. No sabemos quien será el personaje pero apañado está el partido donde milite.

MEMBRE DE L'EQUIP DE GOVERN dijo...

A titol personal i fent memòria del que va passar vullc comentar el següent:
A l'anòmim del día 12 a les 13:48 (JG) tinc que dir-li que si, que es veritat que no voliem que mos insultaren en la nostra casa i en diners públics, però tambe es veritat que el grup va cobrar el concert i que a l'Ajuntament no li va costar cap cèntim, ho va costejar el segur d'espectacles que vam contractar. "Altra forma de gestionar"
Al teu comentari hi ha coses que tens raó com que el govern d'Espanya sols veia una lleu desaseleració econòmica fins que se va vore ficat fins al coll sense posibilitats de moviments en la crisi que se trovem.
En fi "que encara estem esperant un comentari o una proposta seriosa per colaborar als presupostos de la crisis."
Oposició responsable?
Que poc s'enteren alguns de les coses que pasen al seu voltant.
O es que se troven culpables de com deixaren l'ajuntament?

AL PAN PAN Y AL VINO... dijo...

Ese es de los que le gusta al Sr. Mas llevar en su lista, un doberman que ladra a la orden de su amo sin criterio propio.

¡QUE NOS CONOCEMOS SR. JGP! dijo...

Una vez más el ex superconcejal Joan García Perales vuelve a utilizar los medios de comunicación para decir una sarta de mentiras. En primer lugar, es falso que Gent d'Esquerres dejara una deuda de "casi dos millones de euros". Sr. García Perales, ¿es que no quiere enterarse?, la deuda real fue de más de 4 millones de euros. Por otra parte, dice que otro de los motivos del endeudamiento del Ayuntamiento son los "altos sueldos de los órganos de gobierno", ¿porqué no decía nada cuando usted era superconcejal? ¿Entonces no eran altos los emolumentos de los órganos de gobierno? Hay una cosa que tenemos muy clara y que sabemos que es lo que más daño le ha hecho a usted y es lo de dejar de cobrar, por eso se lo llevan los demonios.

PITER dijo...

Me parece mentira que después de ganar unas elecciones mintiendo, como se ha demostrado en posterior, que siguen mintiendo en la actualidad, que se trata de un grupo político (PSOE) que dejara totalmente arruinada a nuestra NACION, que todavía haya gente que se atreva a defenderlos.

Pero conociendo al líder político del PSOE de esta población, que ha demostrado ser un fiel escudero de su líder ZP, así como igual de mentiroso y de ruin, no me puede extrañar nada y lo único que me preocupa en la actualidad es que dejen de mentir y de malversar. ZAPATERO DIMISION.

CLAR-I-NET dijo...

Si el actual Equipo de Gobierno estaba dispuesto a pagar a los catalanistas de Obrint Pas para que no nos insultaran, únicamente estaban queriendo remediar el mal que, una vez más, intentaron hacer los de Gent d'Esquerres a un pueblo tan valenciano como es Montserrat. Preferían pagar antes que someter a los vecinos al insulto reiterado de esta escoria catalanista, pero, mira por donde el tiempo atmosférico valenciano, quiso ayudar a quienes impedían alguna alteración del orden público con la ofensa y provocación de este grupo contratado por el ínclito Sr. JMM, que con dinero de todos contentaba a unos pocos (siempre de su cuerda). La lluvia impidió aquello que, con premeditación y alevosía, habia preparado Gent d'Esquerres, y mira por donde el actual Equipo de Gobierno recurrió al seguro de espactáculos consiguiendo evitar el insulto al pueblo de Montserrat y que no le costara ni un solo euro a los vecinos del pueblo. ¡Así se gobierna un municipio y no dando de comer a quienes están en contra de nuestra lengua y cultura valenciana! ¡Y eso... duele! Sr. Anónimo de las 13:48 del 12 de enero: cójase de la mano de JMM y de G. Ullá y váyanse a... (cada uno que los remita a donde mejor les plazca)

version 2 (1 de 7) dijo...

Vaig a copiar i pegar lo que hi ha al facebook de montserrat progressita, perqué tothom conega les dos versiones. Ja que ni ú ni l'altre comenteu res en les vostres respectives webs.

A les tres primeres preguntes....

"Fins qué no es va canviar la llei de la funció pública, fet que s'ha produït en l'actual legislatura, la presidència dels tribunals d'elecció de personal funcionari, estaven presidits per l'alcalde o delegat, doncs el que hem fet nosaltres no és altra cosa que complir la llei vigent en el seu moment. (Fem memòria de legislatures anteriors i no practiquen la demagògia ni la mentira ). Abans és cumplia la llei. ara el PP preten cumplir la nova llei, però no autoritza als sindicats a estar d'observadors per a evitar transparència.

Continuen oblidant-se que el PP va governar des de 1991-1999 durant dues legislatures, seria molt interessant repassar les actes d'infracció urbanística que es van lliurar en l'esmentat període. Clar que parlem de disciplina urbanística i la disciplina no va en ell sinò amb els demés. Nosaltres sí que estem legitimats per fer-ho entre altres, per que vam enviar més de 25 expedients d'infracció urbanística al jutjat de Picassent, per a que fos el jutge qui iniciara el procediment d'enderroc, com ho diu la llei i els informes municipals. ¿Quants expedients urbanístics han enviat al jutjat en l'etapa del senyor Campos Oliva i en aquesta legislatura per part de la senyora Sanjuan? la resposta es ben fàcil , cap."

Anónimo dijo...

A lo de desenrrollament dels plens, caseta del Sr.Campos (que per cert he vist que no s'ha contestat mai en aquest blog i axió que s'ha preguntat un fum de vegades), i lo de la discapacitat.

"Les acusacions es tenen que demostrar, i més si parlem de qualitat democràtica en el plenaris de l'ajuntament. Continuem afirmant que la senyora Sanjuan i el PP no saben que vol dir la paraula democràcia. Si estan disposats a comprovar les actes, llegint des de gener de 1995 fins al 2011, podrem observar quines actituds té cadascun dels membres de la corporació i sobre tot ens fixarem en el senyor Campos Oliva. Ara sembla que al plenari s'haja decretat l'Estat de Sitio.

Les dos úniques llicències de la casa en sòl no urbanitzable del senyor Campos Oliva, són per a una "caseta agrícola" de 50 m2 autoritzada per la Conselleria d'Agricultura i una basa de reg (per als tarongers) també autoritzada per la Conselleria d'Agricultura.

La cosa acava en xalet i en piscina, i en caradura oficial. Es de ser, vamos, de tindre poca vergonya, que sent alcalde el senyor Campos Oliva es faça aquesta construcció que està a la vista de tots que ni és caseta, ni basa de reg. Si s'ha atrevit a mentir d'aquesta forma descarada quina credibilitat li queda?

Si creu que al nostre Butlletí critiquem alguna incapacitat física, amb la seua contestació en el Repaso ens corrobora clarament la seua "incapacitat" quina és."

Version 2 (2 de 7) dijo...

A lo del desenrollament dels ples, caseta del Sr. Campos i incapacitat.

"Les acusacions es tenen que demostrar, i més si parlem de qualitat democràtica en el plenaris de l'ajuntament. Continuem afirmant que la senyora Sanjuan i el PP no saben que vol dir la paraula democràcia. Si estan disposats a comprovar les actes, llegint des de gener de 1995 fins al 2011, podrem observar quines actituds té cadascun dels membres de la corporació i sobre tot ens fixarem en el senyor Campos Oliva. Ara sembla que al plenari s'haja decretat l'Estat de Sitio.

Les dos úniques llicències de la casa en sòl no urbanitzable del senyor Campos Oliva, són per a una "caseta agrícola" de 50 m2 autoritzada per la Conselleria d'Agricultura i una basa de reg (per als tarongers) també autoritzada per la Conselleria d'Agricultura.

La cosa acava en xalet i en piscina, i en caradura oficial. Es de ser, vamos, de tindre poca vergonya, que sent alcalde el senyor Campos Oliva es faça aquesta construcció que està a la vista de tots que ni és caseta, ni basa de reg. Si s'ha atrevit a mentir d'aquesta forma descarada quina credibilitat li queda?

Si creu que al nostre Butlletí critiquem alguna incapacitat física, amb la seua contestació en el Repaso ens corrobora clarament la seua "incapacitat" quina és."

Version 2 (3 de 7) dijo...

A lo del balaçc econòmic...

"Respecte als préstecs tenim que continuar recordant que cada legislatura es fa responsable dels deutes de totes les legislatures anteriors, i nosaltres en juny de l'any 1999 com no podia ser d'altre manera, també es vam fer responsables dels deutes i préstecs que tenia la corporació de l'etapa del senyor Campos Oliva, que per cert sembla que ell no recorda que va ser alcalde 8 anys. Podem asegurar que eixe deute pendent de 3 milions d'euros a data de juny de 2007, correspon més de la meitat a prestecs d'abans de 1999. Nosaltres demanarem prestecs per a inversions concretes, nave de la policia, planta solar ( que s'amortitza ella soletes ), etc. Sols un apunt : el deute pendent de pagament vençut a la Mancomunitat en juny 1999, de l'any anterior, era de més de 55 milions de les antigues pesetes, suposem que ho recordarà perfectament el senyor Campos Oliva. En esta legislatura ja li deuen a la mancomunitat més de 1.000.000€. Si hi havíen factures pendents de consignació de l'exercici 2006, estaven totalment controlades per a assumir el cost i el pagament amb càrrec al superàvit de l'exercici 2006 que com es pot comprovar una vegada més en la liquidació del pressupost 2006 fou de més de 350.000.-€. Menos mentides i més vergonya torera."

Version 2 (4 de 7) dijo...

A lo dels prestecs...

"Si al poble de Montserrat, li ha costat l'obra d'urbanitzar l'avinguda Carles Salvador, avinguda Mediterrànea, i Ribera Alta, 370.000.-€ ha estat per que, algú es va ocupar d'anar casa per casa i fer reunions amb els veïns de la zona, per a que denunciaren a l'ajuntament i intentar, amb la mala pràxis política que utilitzà el PP, fer possible que les contribucions especials que han pagat tots els veïns i veïnes del poble en cada obra que s'ha fet, tant en el casc del poble com en les urbanitzacions, en este cas no es pagaren per un defecte de forma. Els irresponsbles del PP han creat un precedent perillós al nostre poble. Nosaltres afirmem que els responsables d'aquesta despesa van ser els regidors que en aquell moment estaven a l'oposició, encapçalada llavors pel senyor Campos Oliva, actual tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme, entre altres. En aquesta legislatura governada pel PP, ja no pensen igual el seyor Campos i la senyora Sanjuan, i si que han cobrat les contribucions especials. Nosaltres si hem sigut coherents a l'hora de votar aquestos nous expedients que s'han dut als plenaris on el nostre vot a estat favorable a les contribucions especials. Així entenem nosaltres la responsabilitat.

Per a parlar de les zones verdes tenim que fer memòria i recordar que l'actual pla general d'ordenació urbana de Montserrat va ser aprovat el mes de febrer de l'any 1994, ( tots sabem qui era l'alcalde) un pla general incoherent , que entre altres deixà per resoldre totes les zones verdes en les unitats d'execució en sòl urbà, i les deixà per resoldre per que a l'hora de desenvolupar cada unitat d'execució no es poguera repercutir el cost de la zona verda a la resta de propietaris, com si es fa en altres plans generals. Recordem que en les dues legislatures nostres (1999-2007) vam rebre les següents zones verdes tant per cessió com per compra, les zones verdes de: La Rabassa, Verge de Montserrat, L' Alt, C/Serra de Mariola,i per PAIs Nostra Senyora de l'Assumpció i polígon industrial Les Valletes.

Podríem a partir d'ací fer algunes preguntes al responsable polític del PP que governava el poble en 1994 el senyor Antonio Campos Oliva actual tenient alcalde i el major irresponsable que ha xafat aquest ajuntament i que està portant, altra vegada, a la ruina a este poble. La seua mala gestió en el passat i ara en el present juntament amb la senyora Sanjuan, i la supina ignorància que demostren dia rere dia , le estem pagant ara i la pagarem en el futur.

Com es pot manipular tant demagògicament un tema com es l'IVA ?, ¡¡¡senyors que es un impost i no un gasto!!! i com a tal, no s'aplica al pressupost perque és equilibrat i no afecta a la economía municipal, sent que les administracions, com les empreses, són eines de recaptació per compte del Ministeri d'Economia. Més demagògia i més ignorància impossible. Pareix que la senyora Sanjuan i el PP dubten del departament d'intervenció municipal. No hi ha paraules per qualificar aquest comportament."

Version 2 (5 de 7) dijo...

A lo de ficar el pressupost al dia...

"Els senyors del PP cada vegada ens sorprenen més per la seua incapacitat i ignorància de la gestió pública. Els pressupostos cal fer-los amb prudència i si desprès hi ha superàvit doncs millor, més inversions és poden fer. El que no és de rebut és fer un pressupost unflat en ingressos, que és el que han fet en tots els pressupostos d'aquesta legistalura, i gastar-se uns diners que no han recaptat. Això al meu poble es d' inútils.

Com bé es cert, hi vam haver ingressos extraordinaris en la partida de l'impost per llicències d'obres, i per això va ser possible fer les inversions que tenim al nostre poble. Escola infantil (ara enderrocada), llar dels jubilats, casa de la cultura, renovació integral de l'enllumenat públic, ampliació de l'ajuntament i saló de plens, compra dels solars i ampliació del cementari, reforma total de la piscina municipal, vestidors del poliesportiu i sauna, gimnàs municipal, pavimentació de més de 35 km. de camins rurals, aportació del 10% en totes les obres en contribucions especials, etc.....que han fet vostés amb els més de 3 milions d'ajudes estatals que han rebut en 3 anys de crisi? Malgastar-los, per haber fet una oposició irresponsable. Per a mostra 35 barracons i lo que els envolta com el forat negre que han creat davant la Cooperativa."

Version 2 (6 de 7) dijo...

A les mesures d'austeritat...

" ?????, Mesures d'austeritat? si en 3 anys han augmentat el deute de Montserrat en un 500%!. Hem passat de un 25% del pressupost a un 150%. Quina cara més dura!."

Version 2 (7 de 7) dijo...

A lo de les plaçes creades....

"Totes les places de funcionari/a creades en les nostres legislatures van ser creades per obligació legal, (inspector, interventor, oficials de policia, bibliotecària, l'escola infantil amb totes les mestres i directora), per necessitats del servei (recaptador) i per ampliació dels serveis als veïns i veïnes del poble i per necessitat de gestió de les noves infraestructures (tènic lingüista, gestora cultural, fisioterapeuta), ¿quina justificació li donen a les més de 15 persones noves que treballen en no més 3 anys i en plena crisi ? Irresponsables!"

Version 2 (debat public, per favor..) dijo...

Ja que el teniu tan clar tots, però tot són paraules, perqué no feu un debat public, ja siga a la plaça del poble o a la tv del poble...

Per supost, tot lo que es diga tindra que probar-se, i avui en dia tenim la web per mostrar documents, perqué no el feu? Jo aniria d'espectador.

NOTA DEL MODERADOR dijo...

Sr. X, que para nosotros es bastante evidente cual es su personalidad, pero que no la diremos porque existe un 5% de incerteza y no nos gustaría meter la pata. Estamos seguros que este Sr. X no es el Sr. Mas, sino uno de sus palmeros más allegados.
Pero vayamos al grano. Sr. X, nos envía una serie de 8 entradas para su publicación en esta web, entradas que son el contenido de una titulada EL RETRUC que hace unos días apareció en la web del PSPV de Montserrat. Sr. X, ha pecado usted de ingenuo, a pesar de lo inteligente que se cre. Aquí, como hemos comentado en otras ocasiones, se publica casi todo, pero esto, naturalmente, no se va a publicar po varias razones:
1ª. Si ya se ha publicado en la web del PSPV de Montserrat es del género tonto creer que se iba a publicar en esta.
2ª. ¿Cómo pretende usted que se publique aquí cuando ustedes sistemáticamente censuran los comentarios enviados por alguien del PP. A pesar de ello son muchas las entradas que les publicamos, cosa que nunca fue correspondida por ustedes.
3ª. El público se habrá hecho una idea de lo publicado por unos y por otros y podrá juzgar y con la publicación de cada uno lo suyo es más que suficiente.
Señor X, aquí no hay más cera que la que arde y esta es la bancarrota en la que ustedes dejaron el Ayuntamiento, principalmente por estar en él en una época de abundancia y no cancelar ninguno de los créditos y préstamos que pidieron durante su mandato.
Repetimos, por inteligentes hubo que pagar a Hacienda el IVA de años con recargo, hubo que pagar a la SGAE por su negativa a hacerlo durante su mandato, hubo que pagar a la Dipu 400.000 € por su mala gestión en la construcción de la Avda. Carles Salvador, la ruina de la Planta Fotovoltaica y no seguiremos enumerando más, por el momento, pero haber hay mucho más.
En cuanto a lo de un debate en la TV local, todo se andará y por supuesto lo habrá y usted Señor X, tendrá la ocasión de ser espectador televisivo.
Asi pues Señor X, por supuesto sus 8 entradas no las publicamos. Quien quiera puede leerlas en su web o bien en los correos electrónicos que han enviado a simpatizantes y no tanto.

LO HE LEIDO EN LA WEB DEL PSPV DE MONTSERRAT dijo...

La contestación a El Repaso del PP la he leído en la web de estos señores. No me convence en absoluto y sobre todo hay una cosa que no aclaran ni poco ni mucho ya que nada contestan sobre el tema de las oposiciones amañadas las cuales todos sabemos cuales han sido. ¿PORQUÉ HAN OMITIDO ESTO?

AL PAN PAN Y AL VINO... dijo...

La respuesta que da al Repaso el Sr. Más es torcicera y llena de medias verdades.
Cuando habla de que el IVA no va en el presupuesto no responde a la cantidad de IVA que debia el ayuntamiento.
Cuando habla de plazas de funcionarios hechas porue lo mandaba la ley y las necesidades de operatividad, no responde a porque se contrató para la casa de la cultura una gestora cultural por más de 2000 euros impios al mes y no un bedel por 1000 euros, o que ley le bligaba a crear la oficina de promovión del valenciano con una tecnico que cobra más que la alcaldesa.
Cuando habla de ue con los ingresos de más se hicieron servicios para los ciudadanos e incluye la casa de la cultura y el hogar los jubilados no especifica que parte del coste de estas obras fue financiado con subvenciones de otras instituciones.
Cuado se refiere a que se hiciero los vestuarios de la piscina no explica que slo se les lavó un poco la cara poniendo taquillas y cambiando los cambiadores, pero sin mejorar las duchas ni los aseos.
No explica porque no abrió expedinte contra el Sr. campos por, según él, tener una vivienda ilegal, ¿cometió usted prevaricación?.
Y así un montón de mentiras y medias verdades.
Por cierto Sr. Mas, usted ensu web acusa al Presidente Camps y al Conseller Font de Mora de ir en contra de la educación pública, ¿a que colegio llevó usted a sus hijas?
Recordarle que se llama Comunidad Valenciana.

Sr.X genero tonto dijo...

En esta web se publica todo, pero todo, todo.
No es de genero tonto publicarlo aquí porque hay gente con un cerrazón total a leer lo de otras webs, aquí tendría la oportunidad.
Dicen que es de genero tonto no publicar, yo creo que es de genero censurador o cobarde.

Y por cierto, no es mi web, ni lo será nunca.

Bye.

Sr.X genero tonto dijo...

Y cuando habla de la caseta del Sr. Oliva, también es mentira???
Contestar por favor, es que este hombre fue regidor de urbanismo y esto es muy fuerte...