sábado, 23 de abril de 2011

O ESTO O AQUELLO

Esta es la candidatura que el Partido Popular presenta a las elecciones municipales del día 22 de mayo. Muchas caras nuevas que la renuevan y le inyectan nueva savia, manteniendo también la necesaria experiencia.

Vosotros decidís. O la eficacia o el desastre socialista. O esto o aquello.

Ante el actual panorama producido por este nefasto gobierno que padecemos y que tanto ha perjudicado con su gestión a Comunidades Autónomas y municipios, la elección no es dudosa.

Nos preguntamos que es lo que tendrá Montserrat que después de Sueca ha batido el récord de candidaturas en este distrito electoral. Ni más ni menos que 9 candidaturas, algunas de ellas totalmente desconocidas.

3 comentarios:

Arturet dijo...

Por supuesto que el PP antes que aquelo o aquellos, que no son más que una banda de resabiados.
Por cierto, haber si alguien me explica si en el Servef, o para que se entienda mejor en las listas del paro, ¿Hay algún grupo, nivel o como quiera que se diga, para solicitar empleo como "Cap Económic de Grup Empresarial"
No es por nada, solo por saber los que se propagan con este título, en que grupo se apuntan.
(A buenos entendedores pocas palabras bastan)

Josefina dijo...

¡Arturet parla clar!
Si el que vols dir es que el Mas está apuntat el paro hi hauría que vore si está cobrant, no sería massa honrat que cobrara del "Paro" a més de la empresa que va tots els dies a trevallar i a mes a mes se presente de cap de llista del PSOE com a home bo i honrat"
¿Será honrat? ¿Qui lo Sà?

Palleter dijo...

Hui s'ha dut a terme la concentració que l'A.M.P.A. del colege Evaristo Calatayud havia convocat en la Conselleria d'Educació dins de les movilisacions per a demanar l'escola nova. Unes movilisacions, que s'han enrecordat de elles cara a les eleccions municipals, casualitats de la vida. Ni ha que dir que el poder de convocatòria de l'A.M.P.A. ha quedat molt mal parat, no serien més de 60 persones ,entre chiquets i majors, de un colege de vora 500 alumnes, els que han anat, i per supost les intencions de la esquerra de Monserrat, i principalment del PSOE local, s'han vist totalment defraudades per el paupèrrim recolzament dels pares a les intencions electoralistes de la convocatòria. Destacar la no presencia de alguns membres de la candidatura del PSOE en fills en la escola, encara que ni ha que dir que el Sr. Mas si que s'ha deixat caure per la porta de la Conselleria per a vore si eixia en la foto i arreplegava algun vot. Llastima per a ell que els membres de la candidatura del Partit Popular en fills en la escola si que estaven presents com uns pares més, recolzant i fent seues les reivindicacions dels pares demanant unes millors infraestructures educatives en el nostre poble, i això li ha avinagrat el gest al Sr. Mas que deuria esperar ser rebut en olor de multituts com el Messies salvador.