viernes, 13 de febrero de 2009

A VOLTES AMB EL COL·LEGI


No anem a fer el històric des de el principi, per que ja ho explicarem anteriorment. Sols dir, que no entenem com tenen la cara tan dura que desprès d'una clava de pota que nosaltres em heretat de la seua mala gestió, intenten confondre a la gent dient tantes mentires:

En quant al solar de l'Agroix, des de l' Ajuntament no em parat de treballar i de estar amb contacte en la Confederació Hidrogràfica del Xuquer, lo que diuen que “si s'amplien el passos del barranc, l'estudi de la confederació admetrà la construcció de la nostra escola de primària”, dir que lo que hi ha cert de esta expressió, es lo següent:

Tinguérem una reunió amb el President de la Confederació, el comissari, tècnics municipals i responsables polítics. Per una part ens digueren de paraula que els ampliarem, i per un altra banda, en quant lis presentem el projecte de l'obra per a demanar l'autorització pertinent, ens la deneguen. L'Ajuntament de Montserrat, lo que te clar es que sense l'autorització pertinent, no va ha fer cap actuació sobre el barranc, perquè tenim que recordar-li als companys de GENT D'ESQUERRES, que tenim un “expedient sancionador” obert per part de la Confederació, amb una denuncia de 15.000 € i amb un requeriment de que retirem l'obra de l'últim pas que se executa. Fem memòria que este pas estava autoritzat inicialment per la Confederació, dins de un projecte en el que contemplava els tres passos que hi han fets, l'anterior corporació municipal de GENT D'ESQUERRES, no realitza l'obra sencera del projecte i ja estant la nova corporació format per el PARTIT POPULAR+AIGUA, se executa l'obra de l'últim pas demanant una nova autorització, ja que l'anterior estava caducada, i es continua denegant i damunt lo que hem explicat anteriorment, denuncia i expedient sancionador.

Per finalitzar en lo que es refereix al solar de l'Agroix, en l'ultima reunió amb el comissari de la Confederació, que fou el passat 19 de Gener del 2009, sens demana un nou estudi hidrològic en el que es contempla tot el barranc, des de lo que afecta al PAI DE BUSCAITA, fins a la CARRETERA, que fins al moment soles ens havien demanat de la part des de el parc de l'Agroix fins a la carretera. I sols ens queda dir una cosa, l'Ajuntament de Montserrat, continuarà treballant per que este sol municipal no tinga ningú problema i lo que no va ha fer es res en quant a obra sense autorització, per a que després de gastar-se diners propis de l'Ajuntament igual com destinar part de les subvencions que rep en el barranc, per a que després vinguen altres (la Confederació Hidrogràfica del Xúquer) i damunt ens denuncien i ens facen desfer l'obra.

Nosaltres no anem a entrar a valorar, si el problema d'este solar ha sigut que certes persones en el seu moment, sols feren que ficar entrebancs o problemes. Sols dir que lo que es cert, es que este sol era industrial, esta damunt del nostre polígon, i l'anterior corporació va perdre mes de 2 anys intentant adequar el sol per a dotacional educatiu. I eixe temps es lo que ens ha fet arribar a una situació insostenible en la nostra comunitat educativa.


En quant al PLA ESPECIAL PRESENTAT DAVAN LA CONSELLERIA D'URBANISME, per a obtindré un sol dotacional educatiu, dir que no entenem les critiques dels nostres companys de GENT D'ESQUERRES, nosaltres el únic que em fet es el mateix sol dotacional educatiu que ells en la seua legislatura havien previst en el nou pla general d'ordenació urbana, fer una separata, per agilitar-ho. Però com es habitual en la seua gestió lo que fan ells esta perfecte i ningú pot dir res i lo que fan els altres, encara que siga una continuació, no. No te ni cap ni peus. Companys de GENT D'ESQUERRES, veurem si som adults i coherents i aprenem a reconèixer les coses que tenen trellat i les que no.

En quant a l'alarma social que preteneu transmetre als veïns del nostre poble, en quant “al perill de creuar la carretera de Toris i de l'existència d'una línia de mitja tensió que hi ha que soterrar per baix del solar amb alteracions electromagnètiques constants”, dir-vos que el nostre poble igual que tots, esta ple de linees de mitja tensió, soterrades o aeris, perquè tots volem tindre llum en les nostres cases, i per a la vostra informació i la de tots els veïns la línia no va soterra per dins del solar, sinó que es soterrarà per el vial limítrof. I en quant al creuament de la carretera dir que es prendran les mesures corresponents, i les carreteres també ens fan falta per a poder comunicar-nos.

En quant a tot el estudi econòmic que diuen, dir que fins el moment, nosaltres sols em adelantat tot el que hi havia previst.

- La despesa econòmica del terreny, se han firmat actes de cessió del veïns, a canvi de que tindran l’aprofitament, a on ja se lis marcava en el nou pla general.
- L'urbanització de la parcel·la. Esta part li correspon fer-la al ajuntament, i el projecte, puja 546.000€. Este projecte es va a finançar en el fondo estatal. El equip de govern actual a decidit que aquest projecte era mes necessari que altres proposats per l'oposició.
- En referència a l'aportació municipal en la adequació de les parcel·les del col·legi provisional, dir que si tenim en conte que els xiquets van a estar uns tres anys i que tenim uns 590 xiquets escolaritzats. El cost per xiquet es de 169,49 € per any, i les instal·lacions que tenen hui en dia sense oblidar que estan en aules prefabricades, no tenen res a vore de com estaven els últims anys.

Per finalitzar, lo que no podem entendre, es com son capaços d'acusar-nos al nou equip de govern PP+AIGUA, de que el col·legi va a portar un retràs de 3 anys, si els culpables de este retràs per la seua gestió exemplar, de ser uns prepotents i creure poder anar contra tot, son els governants de GENT DESQUERRES, principalment i desprès els seus companys polítics de partit, els que estan al front de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Quant hi havia que construir l’Institut , també junt al mateix barranc, en l’Ajuntament governava Gent d’Esquerres i a la Confederació el Partit Popular, sols feu falta una reunió dels regidors del Partit Popular de l’Ajuntament, que estaven a l’oposició, en els representants de la Confederació i no se demanà cap informe de ningun tipus.

¿Serà per qüestions polítiques o per pressió en contra de alguna ma negra?

17 comentarios:

Anónimo dijo...

El tal Javi de Gent d'Esquerres, comisionado por esa organización para entrar en este blog y realizar las correspondientes réplicas, está estudiando este escrito para hacer las correspondientes puntualizaciones, por supuesto siempre desfavorables a los intereses del equipo de gobierno.

Anónimo dijo...

¡Que no legalidades, que ya hemos dicho que tú no!

Anónimo dijo...

Yo diria, que el retraso del colegio lo ha ocasinado AIGUA,ya que, dicho por afiliados del partido,DON JM.MAS iba a ir a picassen a parar y que el tema de l'agroix lo iban a denunciar.Ahora resulta que el tal badia es muy malo ,pero la que a liado AIGUA es menuda,tiran la piedra y esconden la mano,y el PP con tal de gobernar no miran a quien le venden su alma.Todo esto presuntamente claro,segun ustedes desde la pagina de GE dicen muchas mentiras,pero yo en el puesto de DON JM.MAS habria mandado a muchos ante un juez por calumnias.

Anónimo dijo...

De momento los denunciantes son los de Gent d´esquerres, y los inhabilitados tambien "SR. JOSEP MARIA MAS I GARCIA (ALIAS EL INHABILITADO)"

En lo que se refiere al colegio, despues de esta información, ya hay para rebatir, la informacion publicada por estas personas, tanto en su pagiga como en sus boletines, plagados de mentiras y solamente intentado el bien propio y mal para los demas, lo unico que saben hacer es malversar la verdad y no reconocer herrores solomente se puede tachar de intolerable y en las urnas seran tachados como tales.
se dedican a criticar todo lo que hacen otras personas sin mirarse a sus propias espaldas.

se dedican a verter mentiras, para confundir a las personas e intentar lucarse ellos.

se dedican a decir lo que ellos harian y sin embargo en sus 8 años de mandato que es lo que han hecho? NADA O NO?

Se dedican a indicar errores segun ellos y sin embargo a no reconocer los suyos.

CON TODO ESTO SEÑORES DE GENT D´ESQUERRES, SALDRAN USTEDES MAS PERJUDICADOS, POR QUE COMO DICE UN PROVERVIO VALENCIANO "EN LA CARETA DE DEU TOT SE VEU"

Anónimo dijo...

Hola Anónimo de 13 de febrero de 2009 17:39

Des de luego sou per a flipar.
Aquest mati he llegit el teu comentari i al principi m'ha molestat un poc, però després m'ha fet un poc de risa.

Per començar soles dir que no soc cap comisionat de ningú per a replicar a aquesta web, jaja. Que penseu que GE es una mena de cuartell generall i eixes cridant 'A l'ordre camarada'? ja, ja ,ja. No me'l puc creure. Si em conecte a aquesta web es perquè vull i perquè em dona la gana com ja he dit en una parell de rèpliques.

Després dir que m'alegra que vegeu la web de GE, així també mireu altres opinions. Perqué aixó de l'estudi el vaig ficar jo a la web de GE, per que la gent de GE puguera replicar. No vaig replicar perqué com també he dit soles porte un parell de mesos interesant-me per la politica del poble i hi han moltes coses que no se i jo abans d'opinar i replicar preferisc documentar-me bé i parlar amb la gent. No com altres.

He tingut un cap de setmana molt divertit i no he pogut mirar res, però encara així vaig a llançar dos preguntes i m'agradaria que constestareu si coneixeu la resposta.

Vaig llegir fa temps a la web de GE l'article sobre l'escola. Ahí fica que CHX si que donaria un informe favorable en cas de que s'ampliaren el pasos. ¿aixó es de veres? En el vostre article digueu que no deixen ampliar-lo segons el vostre projecte. Bé, i no diuen perquè?, no es pot fer res? no vos donen alternatives d'ampliació d'altra manera? Perque lo que no pot ser es que hi haja perill per a l'institut i per la zona de vivendes i no donen solucio. A vore si ara el que no fa els deures es la CHX. Si hi ha perill hi ha que arreglar-ho, independentment de que es faja o no l'escola i per aixó deuria de lluitar l'ajuntament.

En quant al retràs de l'escola en la gestió de GE va ser motivada per les continues denuncies de Aiga a CHX. Que no dic que si el terreny es inundable que no es denuncie, peró no entenc si hi ha solució (ampliar els pasos), perquè no es treballà també per la solució? Els unics que treballerem per eixa solució va ser GE i gràcies al seu treball están subvencionades les obres d'ampliació dels pasos. Des de fa 7 mesos l'equip de govern te eixa subvenció conceguda. Perqué vol canviar la subvenció per altres coses, perquè no parla amb CHX per a vore que hi ha que fer per que totes les parts estiguen d'acord? Sobre tot perqué a banda de que es faja o no l'escola, que seria el desitjable que es fera si es possible, hi ha que llevar el risc d'inundació de l'IES i de la zona de vivendes.

Jo el que veig es que hi ha un conflicte sobre l'escola que no deixa vore un altre problema. Hi ha un institut i una zona de vivendes en risc d'inundació. Hi ha una subvenció per ampliar el pasos i eliminar eixe risc. Perquè no es fa l'ampliació. Es que la CHX vol deixar a l'IES i a la zona de vivendes en el risc d'inundació? No dona altres solucions? Personalment, no me'l crec.

Anónimo dijo...

tanto pelear este gente de izquierdas por IES, y no quieren reconcer que (el inhabilitado) todo su a fan era simpre llevarselo todo a Montroy, como la sede de la Mancomunidad, TAnatorio y todo lo que sea riqueza por que quiere que eso sea un pueblo pueblo y el el rey.........................

Anónimo dijo...

Perdona no puedo evitar la pregunta.te has fumao un porro o que?,haber si te enteras bien de la verdad.

Anónimo dijo...

Hola

Jo no se el que va pasar en el pasat, encara que fins el moment tot el que s'ha dit s'ha replicat i el que no està treballant-se per replicar-ho bé.

Però pensa que ja està bé de mirar al pasat i on es volia ficar l'institut i qui volia ficar-ho.

Ara tenim un realitat:

l'IES i una zona de vivendes està en un lloc amb sospita d'inundació, al menys es la rao per la que no es l'escola.

Hi han subvencions per a solucionar-ho des de fa més de 7 mesos.

Perquè no es treball per a llevar el posible perill i de pas estalviar-se 1.000.000 d'euros en altre terreny per l'escola nova.

Si, ja se que la CHX diu que on està previt no volen ampliar els pasos, però alguna solució te que haver, perquè hi ha un institut i una zona de vivendes en perill. Dic jo.

Anónimo dijo...

Da la casualidad que el instituto y las viviendas se hicieron con la CHJ la gestionaba el PP. La represalia ha venido cuando en la CHJ está el PSOE y PP+AIGUA en Montserrat.

Anónimo dijo...

Hola

També podeu vore altre punt de vista sobre el tema de l'escola en la web de GE.

Soles teniu que entrar al següent enllaç:

Enllaç a l'article sobre l'escola a la web de GE

Mirar altres opinions o punt de vista amb dades no fa mal a ningu i ajuda a enfortir el teu criteri...

Anónimo dijo...

javi torne a mirar i tot te pareix mal, perque no te pais res be?

Anónimo dijo...

Mira Javi, lo que pueda decir JMM sobre la escuela es una cosa que me trae al fresco.

Anónimo dijo...

Esta gent radical d´esquerres no sap aceptar una realitat
Tot lo que fan el demes NO esta mal fet y tampoc tot lo que feu vosatros ben fet.

VIXCA LA SRA. ALCALDESSA Y VIXCA EL PP DE MONTSERRAT

Anónimo dijo...

no crec que degues enlairar els cantics de visca a l´alcaldessa i al pp menys ni el de cap partit politic, ja que entre trages, corrupció i caçadors anem aviats. A dia d´avui hiha un fort olor a podrit a l´ajuntament el que goberneu vosaltres amb prepotencia desde la rabia i el rancor, un gobern de titelles, titiriters i autoriraris d´estrema dreta menys visques i mes treballar pel poble que es el que la gent exigí a les urnes democraticament.

Anónimo dijo...

Hola

Ja, ja, ací s'acusa de radical, de que perque les coses no em pareixen bé i damunt es diu que li porta a la fresca les opinions.

EM pareix molt fort.

Radical? no se perqué.

Perquè no em pareix res be? Soles hi ha que llegir les meues consideracions, jo no dic que no em pareix be i au, crec que dic prou clarament les raons i si no el dic prou clar demaneu-me que aclara el que siga.

I que li porta a la fresca lo que diuen de l'escola. Em pareix mal, si no vols sentir opinions i no vols valorar-les no mires un blog, que precisament eixa es la filosofia d'un blog.

Anónimo dijo...

ya han comenzado a atacar los bichos en los barracones,madres vigilar entramos en tiempo de pulgas y garrapatas,sobre todo cuidado con estas ultimas si no se ven se clavan en la piel,dan mucha fiebre e infecciones.

Anónimo dijo...

Si ja han aparegut denuncies a l'ajuntament per el tema de la arena.

Un xiquet de moment ja està malalt. Després de moltes protestes els pares han tingut que analitzar l'arena del col.legi i s'ha vist que efectivament estava infectada per la bacteria. Al menys es el que fica a diaris com "Las provincias"

Aci podeu vore l'article que el deixa molt claret.Enllac a l'article de Las povincias sobre el perill al col.legi.