lunes, 23 de febrero de 2009

BORSA DE TREBALL DE l'AJUNTAMENT




A la borsa de treball de l'Ajuntament s'apunta tot el que vol apuntar-se, i sels crida per ordre de llista segons estan apuntats.

Quan acaba una persona es crida a la següent, i quant a alguna no l'interessa incorporar-se pel motiu que sigua, o be per que no li agrada la faena, o per que esta treballant en altre lloc, etc., passa el torn i tens que apuntar-te de nou a la borsa.

Hui en dia hi han mes de 200 dones apuntades i al voltant de 100 homes.

Ens sorprén l'article que publica Gent d'Esquerres, mes que res per la persona que el signa, Salomé Bosch, germana de la portaveu de Gent d'Esquerres. A esta dóna, que estava apuntada a la borsa de treball, se li va cridar a l'estiu del 2007, per a treballar, i ens va indicar que eixe lloc de treball no li interessava. Probablement li prendria por a la feina. Però no importa, és de Gent d'Esquerres i aprofita l'ocasió per a intentar, només intentar ja que no pot, desgastar a l'Equip de Govern municipal. Però serà tinguda en compte i quan se li puga oferir un treball d'acord amb les seues exigències laborals i vàlua personal així es farà.

Respecte als valoracions que fan de l'encarregada Rosa Bensach, dir que és una simple treballadora en unixes llegets determinades i que tots no valen per a tots els llegets.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Salome es cierto, tando quejarte por hay y luego parece que no has querido ir cuando te llamaron pors ahora calla.

Anónimo dijo...

porque

Anónimo dijo...

CUANDO NO TIENES CONTENTOS A TUS TRABAJADORES COMO VAS A TENER CONTENTOS AL PUEBLO.

Anónimo dijo...

GARZON, ES UN EJEMPLO A SEGUIR. TIENE UN PAR DE HUEVOS, LO HA DEMOSTRADO CON PINOCHET, ETC. SI EL PP HA DELINQUIDO QUE LO PAGUE. A MI QUE MAS ME DA QUE LE GUSTE LA CAZA, A MI TAMBIEN ME GUSTA.

Anónimo dijo...

Y QUE NO QUIERA IR QUE? IGUAL TENIA OTRO TRABAJO EN ESOS MOMENTOS. DECIS DE UNAS TONTERIAS

Anónimo dijo...

CAMPS DMISIO

Anónimo dijo...

El inhabilitado ya dimitió. Supongo que como él, esperarán a estar inhabilitados.

Anónimo dijo...

EL INHABILITADO es un "sinvergüenza" y por mocho que os pese es el unico de momento y por muchos años.

Si el PP ha hecho algo mal que lo demuestren y que pidan responsabilidades, y si son culpables que LO PAGUEN, pero de momento no hay nada demostrado y GARZON es otro "SINVERGUENZA"

Anónimo dijo...

ROSA ES UNA GANDULA I JA HO HA DEMOSTRAT QUAN TREBALLAVA AL MUSICAL, QUINS MERITS TE PER ESTAR EN EIXE LLOC?, L'UNIC MERIT ÉS,SER UNA BABOSA PELOTERA,QUE SAP APROFITAR MOLT BÉ ELS ENXUFES QUE TÉ I S'HA PROFITA DELS MERITS QUE, SI, POT DEMOSTRAR EL SEU MARIT, QUE HA FET MOLT PER EL POBLE I HA PERDUT EL SEU TEMPS LLIURE PELS DEMES.
GOVERNE QUI GOVERNE, ELS ENXUFES NO S'HI ACAVEN MAI.
VEGES SI ELLA ANÀ, A NETEGAR ELS CARRERS O ES VA TRIAR EL LLOC ON VOLIA PASSAR EL RATO (GUARDERIA I ALTRES ).
AHI QUEDA AIXÒ.
I FIRME COM ANONIM, PERQUE ES L'UNICA MANERA DE PODER DIR EL QUE PENSES.